Betingelser ophold

Generelle betingelser

BETALING/AFBESTILLING

Ved bestilling af op til 5 lejligheder betales 25% i depositum. Ud fra bekræftelsen kan læses om restbeløb skal betales inden ankomst eller ved ankomst. Op til 30 dage før ankomst kan lejligheden afbestilles uden beregning. Ved afbestilling senere end 30 dage før ankomst refunderes indbetalt depositum ikke.

For grupper over 6 lejligheder kan der ikke afbestilles seneres end 45 dage før ankomst. Herefter faktureres 100%.

 

DEPOSITUM

Ved check ind betales et nøgle depositum på kr. 1.000,00. Depositum tilbagebetales i de fleste tilfælde ved afrejsen, hvis der ikke forekommer mangler eller beskadigelser af boligen.

 

ANKOMST /AFREJSE

Ankomst kan finde sted efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 11.00.

 

EKSTRA YDELSE

Der er mulighed for leje af barneseng fra receptionen. Pris pr. stk. for perioden kr. 200,00. Husdyr kan medbringes mod tillæg på kr. 200,00. Lejer skal have hunden under opsyn og er ansvar-lig for evt. skader husdyret måtte lave i ferielejligheden.

 

RENGØRING

Daglig rengøring påhviler lejer af ferielejligheden. Rengøringsrekvisitter findes i lejligheden, dog skal rengøringsmidler selv medbringes. Deres lejemål ikke inkl. sengelinned og håndklæder.  Viskestykker, karklude og toiletpapir og lign. bedes selv medbringes.

 

LEJERENS ANSVAR

Lejer (navn på bekræftelsen) er ansvarlig for ferielejligheden under opholder og skal ved afrejse afregnes for evt. mangler eller skader i forbindelse med opholdet. Lejer er ligeledes ansvarlig for de evt. skader eller mangler der er forvoldt af de øvrige beboer i lejligheden under opholdet. Lejligheden må maksimal bebos af det antal personer der er angivet på bekræftelsen. Under opholdet skal lejer udvise al-mindelig respekt og fornuft over for omgivelserne og ferielejligheden.

 

HRS ANNULLERING AF AFTALEN

Såfremt lejer ikke overholder de anførte betalingsbetingelser, er HRS berettiget til at annullere aftalen. Lejemålet kan ligeledes aflyses af HRS pga. force majeure. Der tilkommer ikke lejeren nogen godtgørelse.

 

AFBESTILLINGSFORSIKRING

HRS tilbyder ingen afbestillingsforsikring. Ønsker lejer en sådan må den-ne for egen regning tegnes ved eksternt forsikringsselskab.

 

REKLAMATION

Evt. mangler eller skader ved ankomst skal straks meldes til receptionen. Reklamationer behandles ikke efter afrejse.

 

ØNSKER

Ønsker eller placering i bestemte ferieboliger efterkommes såfremt det er muligt, men der gives ingen garanti.

 

RYGNING

Ferieboligerne er røgfri. I HENHOLD TIL GÆLDENDE REGLER UDSTEDES DER BØDER, SÅFREMT DE IKKE OVERHOLDER DETTE. HRS ikke holdes ansvarlige, såfremt en tidligere gæst ikke har overholdt dette forbud.