Efterårsferien – uge 42
Forret el. lidt let
Cremet jordkokkesuppe med dildmarineret krebshaler, sprøde jordskokke chips, salvie blade og ristet brød.
Kr. 79,-
Tempura rejer på salat med soya og ristet sesam dressing, sur/sød sauce, syltet grøn tomat og chili mayo.
Kr. 75,-
Ovnbagte vagteler farseret med figner, pinjekerner.
Serveret med perlebyg, honning glaseret rodfrugter og vildt sauce med granatæble.
Som forret kr. 125,-
Som hovedret kr. 235,-
Hovedret
Krondyr filet med selleri pure, grillet skorzonerødder med røget bacon, ristede svampe, syltede løg og brombær med cognac vildt sauce.
Kr. 245,-
Dagens fangst serveres med passende efterårs garniture – spør’ betjeningen.
Kr. 225,-
Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår med smørdampet ærter, pandestegte kartofler, smørsauce og wiener dreng.
Kr. 225,-
Kæmpe T-bone steak 700-1000g med portobello svampe, bagt tomat, stegte løg, majskolbe og kryddersmør.
Serveres med madagascar pebersauce og hjemmeskåret pommes.
Til 2 personer kr. 445,-
Til 1 person kr. 415,-……………….HVIS DU TØR!!
Skudehavnens burger – 250g bøf, gouda ost, salat, tomat, løg og dressing med bacon og syltede agurker.
Serveres med håndskåret pommes og dip.
Kr. 155,-
Dessert
Hjemmelavet is-tærte med sprød kiksebund fyldt med krisebær og mørk chokolade.
Serveres med luftig honning og bagte figner.
Kr. 79,-
Klassisk creme brule med hvid chokolade ganache, short bread kiks, kirsebær sorbet og coulis.
Kr. 75,-
Børnemenu Kyllinge nuggets med pommes Pasta med kød sauce Fiskefilet med pommes Kr. 85,-
|
Vi tilbyder også et udvalg af cocktails og spiritus fra hylderne i baren. Åben fra tirsdag til lørdag fra kl. 17.30. |