• Dansk
  • English
  • Deutsch

Efterårsferien – uge 42

Forret el. lidt let

Cremet jordkokkesuppe med dildmarineret krebshaler, sprøde jordskokke chips, salvie blade og ristet brød.           

Kr. 79,-

Tempura rejer på salat med soya og ristet sesam dressing, sur/sød sauce, syltet grøn tomat og chili mayo.              

Kr. 75,-

Ovnbagte vagteler farseret med figner, pinjekerner.

Serveret med perlebyg, honning glaseret rodfrugter og vildt sauce med granatæble.                                              

Som forret kr. 125,-

Som hovedret kr. 235,-

Hovedret

Krondyr filet med selleri pure, grillet skorzonerødder med røget bacon, ristede svampe, syltede løg og brombær med cognac vildt sauce.

Kr. 245,-

Dagens fangst serveres med passende efterårs garniture – spør’ betjeningen.

Kr. 225,-

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår med smørdampet ærter, pandestegte kartofler, smørsauce og wiener dreng.

Kr. 225,-

Kæmpe T-bone steak 700-1000g med portobello svampe, bagt tomat, stegte løg, majskolbe og kryddersmør.

Serveres med madagascar pebersauce og hjemmeskåret pommes.

Til 2 personer kr. 445,-

Til 1 person kr. 415,-……………….HVIS DU TØR!!

Skudehavnens burger – 250g bøf, gouda ost, salat, tomat, løg og dressing med bacon og syltede agurker.

Serveres med håndskåret pommes og dip.

Kr. 155,-

Dessert

Hjemmelavet is-tærte med sprød kiksebund fyldt med krisebær og mørk chokolade.

Serveres med luftig honning og bagte figner.

Kr. 79,-

Klassisk creme brule med hvid chokolade ganache, short bread kiks, kirsebær sorbet og coulis.

Kr. 75,-

 

Børnemenu

Kyllinge nuggets med pommes

Pasta med kød sauce

Fiskefilet med pommes

Kr. 85,-

 

 

Vi tilbyder også et udvalg af cocktails og spiritus fra hylderne i baren.

Åben fra tirsdag til lørdag fra kl. 17.30.