• Dansk
  • English
  • Deutsch

Mini fest – 5 timer*

(Min. 10 personer—min. 20 personer ved eget lokale)

Forretter:

 Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon og asparges.

 Tarteletter med høns i asparges.

Kartoffel-porre suppe pyntet med sprød bacon.

Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme.

 Hovedretter:

 Flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, hjemmelavet rødkål, hvide-brune og franske kartofler hertil skysauce.

 Marineret kalvesteg med hvidløg og krydderier serveret med små ristede kartofler årstidens grøntsager, grøn salat med dressing samt flødesauce.

Kyllingesteg med rosmarin, citron og hvidløg med grillede grøntsager, ovnstegte kartofler  og  kyllingeskysauce.

Dessert:

Lun hjemmebagt tærte med crème fraiche og parfait is.

Skudehavnens trifli med frugt, marengs, crème, makroner og flødeskum.

————————————————————————-

Mini fest

 Skudehavnens velkomstglas

 3 retters menu valgt fra ovenstående

 Husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand – 4½ time

 Kaffe/the og småkager. 

 Pris pr. person kr.  545,-

Børn u/12 år 1/2 pris

 

*Ikke lørdage i perioden 1. april 2022 til og med 31. oktober 2022.  Starttidspunkt senest kl. 13.00 på søndage og  på hverdage (samt lørdage i perioden 1/1-31/3 og 1/11-31/12-22) senest kl. 18.00.

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.