• Dansk
  • English
  • Deutsch

Mini fest – 5 timer*

Min. 10 personer—min. 20 personer ved eget lokale.


Forretter:
Frisk ananasring med hjemmelavet hønsesalat, pyntet med sprød bacon og
asparges.

Tarteletter med høns i asparges.

Kartoffel-porresuppe pyntet med sprød bacon.

Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme.
 
 
Hovedretter:
Flæskesteg med sprød svær og ½ æble med gele, hjemmelavet rødkål, brune– og hvide kartofler, franske kartofler og skysauce.
 
Marineret kalvesteg med hvidløg og krydderier serveret med små ristede kartofler årstidens grøntsager, grøn salat med dressing samt flødesauce.

Kyllingesteg med rosmarin, citron og hvidløg med grillede grøntsager, ovnstegte kartofler og skysauce.


Dessert:
Peach Melba – marengs med fersken pyntet med hindbær coulis og vanillie is.
Lun hjemmebagt tærte med creme fraiche og parfait is.
Skudehavnens trifli med frugt, marengs, creme, makroner, gele og flødeskum.

 

Mini fest
 
Skudehavnens velkomstglas
 
3 retters menu valgt fra ovenstående menu
 
Husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand – 4½ time
 
Kaffe/the og småkager. 
 
Pris pr. person kr. 495,-

Børn 1 -5 år kr. 148,-
Børn 6-11 år kr. 248,-

*Ikke lørdage i perioden 1. april 2021 til og med 31. oktober 2021.
Starttidspunkt senest kl. 13.00 på søndage og på hverdage (samt lørdage i perioden 1/1-31/3 og 1/11-31/12-21) senest kl. 18.00.

 

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.