• Dansk
  • English
  • Deutsch

Møder & Konferencer

Velkommen til vores konference og møde facaliteter på Hotel Rudkøbing Skudehavn. Vi kan tilbyde lyse og venlige lokaler med AV-udstyr og fantastisk beliggenhed med udsigt over Rudkøbing havn og Langelandsbæltet.

Vi tilbyder lokaler i forskellige størrelser og kan rumme op til 150 kursister

Vores køkken sørger for en veltilberedt frokost og middag, hvor friske råvarer er i højsæde. De kan selv være medbestemmende på menuen mod evt. pristillæg. Såfremt De har deltager som har specielle ønsker mht. til kost efterkommer vi også dette. Overnatningen forgår i vores hotelværelser eller ferielejligheder som alle har eget bad og toilet, tv og internet adgang. Værelser/lejlighederne er opført i 2008 og fremstår pæne og nydelige. Ønsker De efter en lang dag eget lokale til socialt samvær kan vi tilbyde Dem vores kælderbar.
konferencer
Dagsmøde Konference Døgn

Vi yder en professionel og venlig service tilpasset Deres behov.


Ovenstående pris er inkl. isvand i mødelokale, lokale leje, brug af AV-udstyr, internet, A5-blok og kuglepen. Frokost kan bestå af buffet el. 2 retter menu. Aftenmenuen er køkkenets valg, dog kan De få indflydelse evt. mod pristillæg. Mulighed for lån af eget fællesrum til socialt samvær med medbragte drikkevarer, såfremt lokalet er ledigt.