• Dansk
  • English
  • Deutsch

Velkommen til Hotel Rudkøbing Skudehavn

I det maritime miljø ved lystbådehavnen i Rudkøbing finder De Hotel Rudkøbing Skudehavn, som er et velrenommeret og velplaceret hotel og restaurant – næsten i vandkanten. Med de små hyggelige huse i den svenske stil ligger hotellet perfekt placeret i det dejlige Sydfynsk Øhav – lige ned til Rudkøbing lystbåde havn og Rudkøbing løb. Hele området summer af det maritime miljø og en afslappet stemning, hvor der er gode muligheder for at nyde vores fantastiske omgivelser ude som inde.

Langeland og Sydfyn byder på et væld af seværdigheder, aktiviteter, kultur og natur. Selve Rudkøbing by tilbyder et rigt handelsliv med stor udvalg.

Hotel Rudkøbing Skudehavn ejes af Jane Pedersen og Steven Price som overtog stedet i august 1999. Begge har stor erfaring inden for restauration- og hotelbranchen og deltager i den daglige drift af hotel og restaurant. Hotellet drives i dag som et familieforetagende, hvor den gode stemning er i højsæde. Steven er uddannet kok og Jane tager sig af restauranten, receptionen og de administrative opgaver.

Kort sagt  – Hotel Rudkøbing Skudehavn tilbyder Dem en personlig og professionel service med et smil. Som gæst hos os er det vigtigt, at De befinder Dem godt. Vi vil gerne at De får et ophold De husker – og ligeledes at De får en god oplevelse af Rudkøbing, Langeland og Sydfyn.

Hotellet huser også en permanent kunstudstilling fra to lokale kunstnere – Jytte Nielsen og Antoinette Gotfredsen, hvis dejlige malerier pryder hele centerbygningen.

De er altid velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud eller en fremvisning af vores faciliteter.

Vi gør opmærksomme på at receptionen ikke har døgnåben. Hotellet og restauranten har åben året rundt, dog med tilpasning i a la carte restauranten for sæsonen i vinter månederne. Hotellet udbyder værelser og lejligheder via diverse bookings portaler og gør opmærksomme på, at der kan forekomme prisforskelle fra hotellet egen hjemmeside.

Hotellet er opført i 1989 med tilbygning af hotelværelser og ferielejligheder i 2008 og tilbyder i dag 6 lokaler i centerbygningen med havudsigt samt 24 hotelværelser og 17 ferielejligheder. Alle værelser og lejligheder er beliggende i husene rundt centerbygningen. Centerbygningen huser restaurant/selskabslokaler, reception og konference lokaler.

Vi tager forbehold for trykfejl/fejlopdateringer og. lign.

Vi ser frem til at byde Dem velkommen.

Smiley