Restauranten på Skudehavnen er beliggende med udsigt over Rudkøbing lystbådehavn. Restauranten kan rumme op til 80 siddende gæster til a la carte, og yderligere 100 siddende gæster på vores terrasse.
Steven Price er køkkenchef på Rudkøbing Skudehavn, og har stået for maden de sidste 25 år og næste generation er på vej ind i virksomheden.
Vi tilbyder varieret menu med hjemmelavet mad, som altid er tilpasset årstiderne – både til små, unge og ældre.
Kaldenderen siger snart forår og det betyder at vi tilbyder faste menuer på særlige dag og holder åbent i påsken.
Nedenfor kan ses hvad vi tilbyder i den kommende tid.
Vi har aktivitet de fleste dage og holder naturligvis stadig åbent for selskaber, middage, møder og lign., så kontakt os endelig på 62514600 hvis vi kan hjælpe jer.
Fredag d. 1 marts
Stegt flæsk ad libitum med hvide kartofler, persille sauce og hjemmesyltede rødbeder
Kr. 185,-
Ta´selv isbar med toppings og saucer
Kr. 65,-
Fredag d. 8 marts
Klassisk wienerschnitzel med smør dampede ærter, wiener dreng, brasede kartofler og smør eller sky sauce
Kr. 195,-
Ta´selv isbar med toppings og saucer
Kr. 65,-
Fredag d. 15 marts
Helstegt dansk okse himmerlands filet ad libitum – serveres med hjemmepisket bearnaise sauce, rødvins sauce, fløde kartofler, både kartofler, ærte francaise og årstidens gode salater med toppings og dressinger
(Sprød flæskesteg til dem som ikke syntes om rosastegt kød)
Kr. 249,-
Børn u/12 år kr. 149,-
Ta´selv isbar med toppings og saucer
Kr. 65,-
Fredag d. 22 marts
Stegt flæsk ad libitum med hvide kartofler, persille sauce og hjemmesyltede rødbeder
Kr. 185,-
Ta´selv isbar med toppings og saucer
Kr. 65,-
Påske menu
28-31 marts fra kl. 17.30
Forretter
Cremet torskesuppe
Cremet torskesuppe med æble og urtemarinerede krebsehaler, smør ristede brød croutons og urte olie – serveres med brød og smør
Kr. 85,-
Anderilette
Langtids confiteret anderilette med urte og friseé salat i honning vinaigrette hertil syltede rødløg, marinerede sennepsfrø, ristede pinjekerner og rugbrøds chips – serveres med brød og smør
Kr. 95,-
Hovedretter
Dagens fangst fra Spodsbjerg
Dagens fangst fra Spodsbjerg med variation af sæsonens kål og æbler, fennikel crudité, cremet friske sauce og urte olie – serveres med persille kartofler
Kr. 245,-
Marmoreret kalvefilet – 250g
Marmoreret kalvefilet med stegte svampe, grillede asparges og confiteret hvidløg og citron smør hertil grøn salat i syrlig vinaigrette og langtidsbagte tomater og syltede rødløg – serveres med kraftig rødvins sauce og hjemmeskåret pommes frites
Kr. 265,-
Lammefilet
Lammefilet marineret i hvidløg, rosmarin og timian med knoldselleri puré, årstidens grønt, mynte og forårsløg gremolata og syltede ribs – serveres med lammesauce tilsmagt honning og mynte/persille kartofler
Kr. 265,-
Ovnbagt blomkål(vegetar)
Ovnbagt blomkål med stegte svampe, årstidens pure og grønt, chimichurri med persille, forårsløg, hvidløg og olivenolie, ristede hasselnødder og revet parmesan ost – serveres med persille kartofler
Kr. 165,-
Skudehavnens burger
200g bøf, gouda ost, syltede rødløg, cornichoncreme, salat, tomat, hjemmelavet burger dressing og sprød bacon i brioche bolle – serveres med hjemmeskåret pommes frites og aioli
Kr. 175,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår med smørdampede ærter, brasede kartofler, wiener dreng og smør sauce (ekstra dreng +25,-)
Kr. 235,-
Børneretter
Fiskefilet – Nuggets eller Hjemmelavet Frikadeller med pommes frites
Dip vælg mellem:
Ketchup -Remoulade- Mayonnaise
Kr. 75,-
POMMES FRITES MED DIP – OGSÅ SOM TILKØB
Kr. 55,-
TILKØB AF ISBAR AD LIBITUM TIL BØRN KUN VED KØB AF BØRNEMENU
Kr. 45,-
Desserter
Ta´selv isbar ad libitum med toppings og saucer
Kr. 65,-
Citron mazarinkage
Citron mazarinkage med citron crème, bær sorbet, krystalliseret hvid chokolade, friske bær og sprød tuille
Kr. 85,-
Oste tallerken
5 slags oste fra ind og udland med syltede nødder, tørret frugt, oliven og kompot – serveres med knækbrød, rug kiks, brød og smør
Kr. 105,-
Irsk kaffe – 3 cl whisky
Kr. 70,-
Kaffe/the med 2 stk kransekage
Kr. 60,-
Kaffe/the
Kr. 35,-
Kransekage 2 stk.
Kr. 35,-
Langelands Revy
Stegebuffet
Fredag d. 12 april
Fra kl. 17.30
Oksefilet af dansk himmerlands kvæg
Flæskesteg med sprød svær
Honning glaseret skinke
Greek style kylling
Fløde kartofler
Stegte kartofler
Sauce
Brød og smør
Udvalg af lækre salater
Toppings og dressinger
Kr. 225,-
Ta´selv isbar med toppings og saucer
Kr. 65,-
Kaffe
Kr. 35,-
Kransekage 2 stk.
Kr.35,-
Irsk kaffe
Kr. 70
Periode
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Mandag
26. febuar
Lukket
4. marts
Lukket
11. marts
Lukket
18. marts
Lukket
25. marts
Lukket
1. april
Alt optaget
Tirsdag
27. februar
Lukket
5. marts
Alt optaget
12. marts
Lukket
19. marts
Lukket
26. marts
Lukket
2. april
–
Onsdag
28. februar
Lukket
6. marts
Alt optaget
13. marts
Lukket
20. marts
Lukket
27. marts
Alt optaget
3. april
–
Torsdag
29. februar
Lukket
7. marts
Alt optaget
14. marts
Lukket
21. marts
Lukket
28. marts
Fra kl. 17.30
4. april
–
Fredag
1. marts
Fra kl. 17.30
8. marts
Fra kl. 17.30
15. marts
Fra kl. 17.30
22. marts
Fra kl. 17.30
29. marts
Fra kl. 17.30
5. april
–
Lørdag
2. marts
Alt optaget
9. marts
Alt optaget
16. marts
Alt optaget
23. marts
Alt optaget
30. marts
Fra kl. 17.30
6. april
–
Søndag
3. marts
Alt optaget
10. marts
Lukket
17. marts
Lukket
24. marts
Lukket
31. marts
Fra kl. 17.30
7. april
–
Køkkenet holder åbent på alle åbningsdag til kl. 20.00. Restauranten lukker senest kl. 22.00.
Bord kan reserveres i receptionen eller på telefon 62514600
Kontakt
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Tlf: +45 62 51 46 00
Adresse
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find os