• Dansk
  • English
  • Deutsch

Selskabsarrangement 3

(min. 15 personer)

Forret:

Lakseroulade med spinat og røget laks, sprøde salater, syltede tomater og agurkecreme

Røget andebryst med frisee, cumberlandsauce, tørret tranebær, bacon crumble og balsamico glaze

Dampet laks med kørvelmayo, syltede grøn tomat, sprød filodej med sesam serveres på spæde salater

Hovedretter:

Marineret kalvefilet med ristede svampe, blomkåls pure, syltede skalotteløg, gratinerede kartofler og Madagaskar pebersauce

Frilands kyllingebryst med selleripure, grøn linse francaise, små gourmet kartofler, honning glaseret grøntsager og rødvinssauce

Rosastegt oksefilet med marineret portobello svampe, klassisk ærte francaise, grøn salat med soltørret tomater hertil bagte kartofler med hvidløgssmør, sauce borderlaise og sauce bearnaise

Desserter:

Mørk chokolade mousse med sæsonens bær, sprød kiks og krystalliseret hvid chokolade

Florentinerkiks med vanilje parfait, bær coulis, syltede bær og mørk chokolade ganache

Mazarinkage med appelsin, vanilje parfait, krystaliseret chokolade, sprød kakao tuille og frisk frugt

Velkomst

3 retters menu valgt fra ovenstående

Kaffe/the med kransekage

Pris pr. person kr. 495,00*

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

El.

Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand

Natmad 1

Pris pr. person kr. 695,00**

Børn u/12 år ½ pris

* max. 6 timer -** max 8 timer