• Dansk
  • English
  • Deutsch

Selskabsarrangement 4

(min. 15 personer)

Forretter:

Blomkålssuppe med stegt kammusling og lakserogn serveres med rustik crouton og urteolie.

Bresaola på ristet surdejs brød med mozzarella, soltørrede tomater, syltede løg, rucola salat med senneps dressing og parmesanost.

Varmrøget laks med rygeostcreme, spæde salater, pesto sauce, friteret kapers og rugbrøds crumble.

 

Hovedretter:

Honning glaseret andebryst, brændt løg, bagte druer, pommes dauphine, syltede brombær og andesauce med cognac.

Krondyr medaljoner marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant.

Oksemørbrad tournedos med langtids braiseret oksekæber, selleri pure, grønne bønner, juillene fritt hertil pommes anna og sauce borderlaise.

 

Dessert:

Citrontærte med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel.

Crème brulèe med vanilje parfait og shortbread kiks.

Vanilje panna cotta med kraftig bærsauce og pistacie knas.

________________________________________________________________

 

Velkomst

3 retters menu valgt fra ovenstående

Kaffe/the med kransekage

Pris pr. person kr. 575,00*

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

El.

Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand

Natmad 1

Pris pr. person kr. 745,00**

Børn u/12 år ½ pris

* max. 6 timer -** max 8 timer

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.