• Dansk
  • English
  • Deutsch

Selskabsarrangement 4

Dag eller aften – 8 timer.
 
Min 10. personer

Forretter:
Tarteletter med høns i asparges.
Kartoffel-porresuppe pyntet med sprød bacon.
Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme.
Frisk ananasring med hjemmelavet hønsesalat, pyntet med sprød bacon og asparges
Tunmousse med sweetcornfrit, urtedip og tomatchutney.
Klassisk Cæsar salat – salat vendt i Cæsar dressing, saftig unghane bryst, sprød bacon, croutoner og ansjoser.
Limemarineret laks med spinat flan (tærte) på salat bund med lime dressing og urtecreme.
Torpedo rejer på baby salat med cocktail dip og sur/sød sirup
Snitte med gravad laks med dressing og citron på hjemmebagt brød.
 

Hovedretter:
Rosa stegt oksefilet med ristede champignon, grill tomat og stegte løg. Serveret med pommes sautèes, grøn salat m/dressing, bearnaise sauce og rødvinssauce.
Porchetta fyldt med hvidløg, salvie, rosmarin og estragon – langtidsbagt med fennikel, squash og peberfrugt. Serveret med marinerede kartofler, bagt polenta og timian sauce.
Rosa stegt oksetyndstegsfilet med bønner i bacon, bagt rødløg og gulerødder serveret med hvidløgskartofler og sauce chassaur.
Indbagt svinemørbrad med bacon og salvie serveret med kartoffelbåde og bagte grøntsager, grøn salat med dressing og Skudehavnens tomat/salvie sauce.

Dessert:
Peach Melba – marengs med fersken pyntet med hindbær coulis og vanillie is.
Lun hjemmebagt tærte med creme fraiche og parfait is.
Skudehavnens trifli med frugt, marengs, creme, makroner, gele og flødeskum
Florentiner kurv med blandet is og sorbet pyntet med frugt, flødeskum og bær coulis.
Pandekage med marinerede bær, vanillie parfait og chokolade sauce.
Hjemmelavet islagkage med nødder og chokolade og overtrukket med marcipan serveret med sorbet og pyntet med frugt, flødeskum og chokoladesauce.
Pavalova (marengs) med vanillie creme, frisk frugt serveret med vanillie parfait og honning ristede nødder.

Selskabsarrangement 4:


Velkomst med snacks


 3 retters menu


 Husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand


 Kaffe/the, kransekage og kokosmakron


 Fri bar med husets vin, øl og vand


 Natmad 1


 Pris pr. person kr. 595,-


Børn u/12 år ½ pris
 

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.