• Dansk
  • English
  • Deutsch

Selskabsarrangement 1

(min. 15 personer)

Forretter:

Cremet blomkålssuppe med ristede kerner, mandler og sprød blomkål.

3 små bruschetta (toastet canaper)—tomat, tunmousse, lufttørret skinke pyntet med årstidens garniture.

Hjemme gravad laks med ristet rugbrød anrettet på baby salat med tomater, syltede løg og dressing.

Hovedret:

Kalvesteg med spinat timbale, ristede champignon, bagt tomat, rodfrugt pùre, rødvinssauce og kartoffelbåde.

Oksesteg marineret med groft sennep, rosmarin, timian og farin. Serveres med sæsonens kål og løg saute med bacon, hasselnødder og citron, gratineret kartofler, rucola/spinat salat med peberrodscreme og bordelaise sauce.

Klassisk flæskesteg med sprød svær med lun kompot af æble, løg og timian hertil glaseret pastinak og gulerødder serveres med sæsonens rødkålsalat, bagt kartoffel med smør og let sauce tilsmagt ribsgele.

Dessert:

Hjemmelavet æblekage med vanilje parfait, crème fraiche, sæsonens bær og karamel sauce.

Skudehavnens trifli med sæsonens frugt/bær bestående af vaniljecreme, flødeskum og hjemmelavet knas.

Hjemmelavet pandekager med parfait og chokoladesauce.

Natmad:

Klar suppe med boller og urter.

Hjemmelavet sandwich med udvalg af fyld.

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød.

——————————————————————————————————————————-

 

Velkomst

3 retters menu valgt fra ovenstående

Kaffe/the med kransekage

Pris pr. person kr. 445,00*

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

El.

Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand

Natmad 1

Pris pr. person kr. 625,00**

Børn u/12 år ½ pris

* max. 5 timer -** max 8 timer

 

 

Venligst gennemlæs de generelle betingelser. 

 

Leave a comment