Selskabsarrangement 2
(min. 30 personer)
Forretter:
Tarteletter med høns i asparges.
Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme.
Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon og asparges.
Gravad laks på hjemmebagt brød med rævedressing, citron og sprød salat.
Kartoffel-porre suppe med bacon knas
Cremet blomkålssuppe med ristede kerner og mandler og sprød blomkål.
3 små bruschetta—tomat, tunmousse, lufttørret skinke.
Stegebuffet:
4 X STEG | 2 X KARTOFLER | 2 X SAUCE | 4 X SALAT |
Rosastegt okse- el. kalvefilet | Flødekartofler | Brun sauce | Broccolisalat |
Flæskesteg m/ sprød svær | Små pommes rissolles | Rødvinssauce | Pastasalat |
Lammekølle m/krydderier | Bagt kartoffel | Sauce bearnaise | Bønnesalat |
Græsk inspireret kylling | Kartoffelbåde | Favoritsauce | Coleslaw |
Porchetta | Pommes saute m/hvidløg | Sauce chasseur | Kålsalat |
Honningglaseret skinke | Pebersauce | Bulgursalat | |
Madtærte – vegetar | Græsk salat | ||
Melonsalat | |||
Tomatsalat |
Toppings – salater, agurk, tomat, løg, croutoner, rosiner, kerner, peberfrugt, dressing sat olie og eddike.
Dessert:
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade serveret med bærsorbet og chokoladesauce.
Hjemmelavet æblekage med vanilje parfait, crème fraiche, sæsonens bær og karamel sauce.
Skudehavnens trifli med sæsonens frugt/bær bestående af vaniljecreme, flødeskum og hjemmelavet knas.
Citronfromage med flødeskum.
Hjemmelavet vaniljebudding med lun kirsebærsauce.
Hjemmelavet pandekager med hjemmelavet is og chokoladesauce.
Dessertbord m/frisk frugtsalat, hjemmebagt kage og hjemmelavet is.
——————————————————————————————————————————
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr. 475,00*
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
El.
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad 1
Pris pr. person kr. 675,00**
Børn u/12 år ½ pris
* max. 6 timer -** max 8 timer
Venligst gennemlæs de generelle betingelser.