• Dansk
  • English
  • Deutsch

Selskabsarrangement 2

Dag eller aften – 8 timer. Min. 10 personer.

Forretter: Tarteletter med høns i asparges.

Kartoffel-porresuppe pyntet med sprød bacon.

Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme.

Frisk ananasring med hjemmelavet hønsesalat, pyntet med sprød bacon og asparges.

Tunmousse med sweet corn fritter, urtedip og tomatchutney.

Klassisk cæsar salat – salat vendt i cæsar dressing, saftig unghane bryst, sprød bacon, croutoner og ansjoser.

Limemarineret laks med spinat flan (tærte) på salat bund med lime dressing og urtecreme.

Torpedo rejer på baby salat med cocktail dip og sur/sød sirup.

Snitte med gravad laks med dressing og citron på hjemmebagt brød.

Hovedretter:

Gammeldags oksesteg med ½ tomat fyldt med fløde peberrod, glaseret løg, 2 slags grøntsager, syltede solbær, agurkesalat, hvide kartofler og skysauce.

Kalvesteg stegt som vildt med ½ æble med gele, waldorfsalat, surt og sødt, hvide- og brune kartofler og kalveflødesauce.

Svinekam stegt med hvidløg, timian og rosmarin. Ovnbagte grøntsager og æbler, smørstegte kartofler, flødesauce og årstidens salat med dressing.

Langtids bagt kalvesteg med topping af dijon sennep og krydderurter serveret med grill tomat, spinat timbale og champignon, små ristede kartofler og kalvesky sauce.

Unghane bryst stegt med bacon, skalotteløg, champignon. Hertil serveres smør dampet ærter, blomkål, gulerødder, hasselbagte kartofler og sauce chassaur.

Dessert:

Peach Melba – marengs med fersken pyntet med hindbær coulis og vanillie is.

Lun hjemmebagt tærte med creme fraiche og parfait is. Skudehavnens trifli med frugt, marengs, creme, makroner, gele og flødeskum

Florentiner kurv med blandet is og sorbet pyntet med frugt, flødeskum og bær coulis.

Pandekage med marinerede bær, vanillie parfait og chokolade sauce. Hjemmelavet islagkage med nødder og chokolade og overtrukket med marcipan serveret med sorbet og pyntet med frugt, flødeskum og chokoladesauce.

3 retter

Forret/hovedret/dessert.

Kr. 325,- pr. person

Selskabsarrangement 2:

Velkomst

3 retters menu

Husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand

Kaffe/the, kransekage og kokosmakron

Fri bar med husets vin, øl og vand

Natmad 1

 Pris pr. person kr. 565,-

Børn u/12 år ½ pris

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.

Leave a comment