The hotel's restaurant overlooks the Rudkøbing marina. It can seat up to 70 guests for à la carte service indoors, and the terrace can seat an additional 100 guests.
The head chef at Rudkøbing Skudehavn is Steven Price, who has overseen the kitchen for 20 years now. Today, the next generation is making its way into the kitchen.
We serve a varied menu of seasonal dishes made to order, for diners both young and old.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i restauranten, når vejret bliver bedre og varmere.
I er altid velkommen til at kontakte os hvis I er flere der gerne vil spise, da køkkenet de fleste dage er i gang.
Venligst bestil bord på 62514600 eller direkte på Skudehavnen.
Som noget nyt i år tilbyder vi også spisning efter den tidlige forstilling – dog kun ved forudbestilling.
Frokostmenu
Skudehavnens luksus smørrebrød
(Vi anbefaler 1 stykke til den lille sult og 2-3 til den store sult)
Æggemad
Æg og rejer, hjemmerørt mayo, ørredrogn, tomat, karse og citron
95,-
Lokal fiskefilet med rejer
Frisk paneret lokal fiskefilet, hjemmerørt mayo, håndpillede rejer, citron og dild
105,-
Koldrøget laks
Røget laks på surdejsbrød, rygeostcreme med honning, frisk asparges, fennikel crudité, syltede rødbeder og tomat
95,-
Røget ål
Røget ål på smørstegt rugbrød, cremet røræg, ørredrogn, radiser og purløg
135,-
Hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat af frilands kylling, asparges, bacon knas, syltede svampe, karse og appelsin
85,-
Roastbeef
Roastbeef af hjemmestegt Himmerland oksefilet, hjemmerørt remolade, frisk peberrod, cornichoner og hjemmeristede løg
85,-
Kartoffelmad
Kartoffel mad af gourmet kartofler, rygeostcreme med honning, syltede og ristede løg, radiser og purløg
69,-
Med bacon knas 79,-
Ostemad
Dagens ostemad – spør’ tjeneren for udvalg… Serveres med syltede valnødder, blåbær kompot, tørrede frugter på rugbrød eller surdejsbrød
85,-
Tilkøb – Glutenfri franskbrød eller rugbrød Kr. 15,- pr. person
Aftenmenu
Klassiske retter
Skudehavnens burger
200g bøf, gouda ost, syltede løg, cornichoncreme, salat, tomat, dressing og sprød bacon i brioche bolle hertil hjemmeskåret pommes med dip
175,-
Skudehavnens stjerneskud
2 stk. smørstegte lokale fiskefileter, rejer, rød dressing, røget laks og asparges serveres på franskbrød
175,-
Klassisk wienerschnitzel
Wienerschnitzel af kalveinderlår, smørdampet ærter, brasede kartofler, smørsauce og wienergarniture
235,-
Påsketilbud
(Glæder nedenstående retter, kan også købes separat)
2 retter 345,-
3 retter 395,-
Forretter
Jomfruhummer suppe
Tilsmagt cognac og fløde serveres med blomkåls crudité og sprøde croutoner hertil brød og smør
95,-
Koldrøget laks
Serveres med rygeostcreme tilsmagt honning, asparges, radiser og rugbrøds chips hertil brød og smør
115,-
Røget dyrekølle
Serveres på surdejsbrød med syltede rødløg, cornichoncreme, frisk peberrod og brøndkarse
115,-
Hovedretter
Himmerland oksefilet
Dansk Himmerland oksefilet med karamelliseret løgpuré, svampe, årstidens grønt, Madagaskar pebersauce og hjemmeskåret pommes
265,-
Lammeskank
Langtidsbraiseret lammeskank med rodfrugter, hvidløg, rosmarin, knuste kartofler med mynte og ribs gele
265,-
Perlehøne
Perlehøne bryst serveres med asparges, syltede løg, sæsonens grønt, kartoffel kroket hertil cremet hønse velouté med estragon
265,-
Dagens fisk
Dagens fisk – spør´ din tjener serveres med rodfrugt puré, årstidens grønt, gourmet kartofler og cremet fiskesauce med dild olie
265,-
Dessert
Citronmåne
Citron måne med marcipan og blå birkes hertil lemon curd, blåbær kompot og sorbet
95,-
Chokolade fondant
Blødende chokolade fondant hertil krystalliseret chokolade og vanilje is
95,-
Ostebræt
Oste bræt med 4 slags europæiske hertil syltede nødder, oliven, tørrede frugter serveres med brød og smør
115,-
Kaffe/the med 2 stk. kransekage
65,-
Period
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Mandag
27. marts
Lukket
3. april
Lukket
10. april
Lukket
17. april
Lukket
24. april
Lukket
Tirsdag
28. marts
Lukket
4. april
Alt optaget
11. april
Lukket
18. april
Lukket
25. april
Lukket
Onsdag
29. marts
Lukket
5. april
Lukket
12. april
Lukket
19. april
Lukket
26. april
Lukket
Torsdag
30. marts
12:00 – 14:30 18:00 –
6. april
12:00 – 14:30 18:00 –
13. april
Lukket
20. april
Lukket
27. april
Lukket
Fredag
31. marts
Kl. 17:30
7. april
12:00 – 14:30 18:00 –
14. april
Kl. 17.30
21. april
Kl. 17.30
28. april
Kl. 17.30
Lørdag
1. april
Alt optaget
8. april
12:00 – 14:30 18:00 –
15. april
Alt optaget
22. April
Alt optaget
29. april
Alt optaget
Søndag
2. april
Lukket
9. april
12:00 – 14:30 18:00 –
16. april
Lukket
23. April
Lukket
30. april
Alt optaget
Dear guests,
Our kitchen is open most days, so we can typically accommodate diners with reservations. Please call us to learn more.
Tables can be reserved at the front desk, or by calling 62514600
Contact
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Phone: +45 62 51 46 00
Address
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find us