Restauranten på Skudehavnen er beliggende med udsigt over Rudkøbing lystbådehavn. Restauranten kan rumme op til 70 siddende gæster til a la carte, og yderligere 100 siddende gæster på vores terrasse.
Steven Price er køkkenchef på Rudkøbing Skudehavn, og har stået for maden de sidste 20 år, og næste generation er på vej ind i virksomheden.
Vi tilbyder varieret menu med hjemmelavet mad, som altid er tilpasset årstiderne – både til små, unge og ældre.
Kaldenderen siger efterår og det betyder at vi skruer ned for blusset i restauranten og derfor ikke tilbyder a la carte.
På siden EFTERÅR 2023 kan i se hvornår vi holder åbent.
Vi har aktivitet de fleste dage og holder naturligvis stadig åbent for selskaber, middage, møder og lign., så kontakt os endelig på 62514600 hvis vi kan hjælpe jer.
Vi holder desværre ikke længere åben for frokost
Skulle turen alligevel gå til Langeland og sulten melder sig er De velkommen til at kontakte os – dog kun ved forudbestilling.
Restauranten byder på følgende hen over efteråret.
Vi har naturligvis stadig åbent for selskaber, middage osv.
Ring og aftal nærmere med os.
Fredag den 20. oktober fra kl. 17.30
Hjemmelavet burger med oksekød- eller vegetar bøf, pommes og dip.
Kr. 165,-
Eller
Wienerschnitzel af kalve inderlår med klassisk tilbehør.
Kr. 195,-
Dagens dessert
Kr. 75,-
Lørdag den 21. oktober fra kl. 17.30
Wienerschnitzel af kalve inderlår med klassisk tilbehør.
Kr. 195,-
Dagens dessert
Kr. 75,-
Fredag den 27. oktober fra kl. 17.30
Stegt flæsk med persillesauce ad libitum. Serveres med hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder.
Kr. 195,-
Dagens dessert
Kr. 75,-
Lørdag den 28. oktober fra kl. 17.30
Wienerschnitsel af kalve inderlår med klassisk tilbehør.
Kr. 195,-
Dagens dessert
Kr. 75,-
Fredag den 3. november fra kl. 17.30
GRATIS JULEØL ELLER SODAVAND TIL ALLE DER BESTILLER BORD!!
Stegt flæsk med persillesauce ad libitum. Serveres med hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder.
Kr. 195,-
Dagens dessert
Kr. 75,-
Fredag den 10. november fra kl. 17.30
Traditionel andesteg med ½ æble med gele, hvide- og brune kartofler, rødkål, svesker og andesauce.
Ria a la mande med kirsebæresauce.
2 retter kr. 285,-
JULEFROKOST MED MUSIK OG DANS PÅ FØLGENDE DATOER:
FREDAG DEN 24. NOVEMBER – MUSIKKER PETER PAHNZEN
LØRDAG DEN 2. DECEMBER – MUSIK VED SKOHUS & FRIENDS
FREDAG DEN 15. DECEMBER – MUSIK OG UNDERHOLDNING VED DJ HARTZ OG HARSKE HUBBI
SE MERE PÅ:
Bord kan bestilles på 62514600
Periode
Uge 46
Uge 47
Uge 48
Uge 49
Uge 50
Uge 51
Mandag
13. november
Lukket
20. november
Lukket
27. november
Lukket
4. december
Lukket
11. december
Lukket
18. december
Lukket
Tirsdag
14. november
Alt optaget
21. november
Lukket
28. november
Lukket
5. december
Lukket
12. december
Lukket
19. december
Lukket
Onsdag
15. november
Alt optaget
22. november
Alt optaget
29. november
Lukket
6. december
Lukket
13. december
Lukket
20. december
Lukket
Torsdag
16. november
Lukket
23. november
Alt optaget
30. november
Lukket
7. december
Alt optaget
14. december
Alt optaget
21. december
Alt optaget
Fredag
17. november
Alt optaget
24. november
Julefrokost
1. december
Lukket
8. december
Lukket
15. december
Julefrokost
22. december
Lukket
Lørdag
18. november
Alt optaget
25. november
Alt optaget
2. december
Julefrokost – alt optaget
9. december
Alt optaget
16. december
Alt optaget
Juleferie
Søndag
19. november
Alt optaget
26. november
Lukket
3. december
Alt optaget
10. december Lukket
17. december Lukket
Køkkenet holder åbent på alle åbningsdag til kl. 20.00. Restauranten lukker senest kl. 22.00.
Bord kan reserveres i receptionen eller på telefon 62514600
Kontakt
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Tlf: +45 62 51 46 00
Adresse
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find os