Hotel Rudkøbing Skudehavn byder dig
velkommen i restauranten

Restauranten på Skudehavnen er beliggende med udsigt over Rudkøbing lystbådehavn. Restauranten kan rumme op til 80 siddende gæster til a la carte, og yderligere 100 siddende gæster på vores terrasse.

Steven Price er køkkenchef på Rudkøbing Skudehavn, og har stået for maden de sidste 25 år og næste generation er på vej ind i virksomheden.

Vi tilbyder varieret menu med hjemmelavet mad, som altid er tilpasset årstiderne – både til små, unge og ældre.

Kaldenderen siger snart forår og det betyder at vi tilbyder faste menuer på særlige dag og holder åbent i påsken. 

Nedenfor kan ses hvad vi tilbyder i den kommende tid.

Vi har aktivitet de fleste dage og holder naturligvis stadig åbent for selskaber, middage, møder og lign., så kontakt os endelig på 62514600 hvis vi kan hjælpe jer.

A la Carté

Månedens menu

Maj/Juni

Forretter

Luksus skaldyrs salat

Skaldyrs salat af jomfruhummer fra Læsø, håndpillede Skagen rejer, hummerhaler og krebsehaler rørt med skaldyrs mayo, creme fraiche, æbler, grønne asparges og friske urter serveres på smørristet brioche med syltede hvide asparges, friske tomater og urtestøv

El.

Skudehavnens snackbræt

Serano skinke, udvalg af pølser og tapas ost hertil saltede mandler, oliven, grillet marineret artiskokker, soltørrede tomater og hjemmelavet urtepesto – hertil hjemmebagt focaccia brød

Hovedretter

Marmoreret kalvefilet – 300g

Marmoreret kalvefilet med stegte svampe, grillede asparges og confiteret hvidløg og citron smør hertil grøn salat i syrlig vinaigrette med langtidsbagte tomater og syltede rødløg – serveres med Madagaskar pebersauce og pommes frites

El.

Rosa stegt andebryst

Pandestegt andebryst med butternut squash puré, årstidens grønt og syltede brombær – serveres med persille kartofler og andesauce tilsmagt honning og brombær

Desserter

Creme bruleé

Hjemmelavet klassisk creme bruleé med langelandsk rabarber sorbet og sprødt

El.

Skudehavnens sommerdrøm

Hjemmelavet jordbær fløde is med rabarber kompot, syltede rabarber, appelsin marinerede jordbær, hjemmelavet vanilje creme, sprød tuille og krystalliseret hvid chokolade

2 retter 345,-

3 retter 395,-

 

Forretter

Luksus skaldyrs salat

Skaldyrs salat af jomfruhummer fra Læsø, håndpillede Skagen rejer, hummerhaler og krebsehaler rørt med skaldyrs mayo, creme fraiche, æbler, grønne asparges og friske urter serveres på smørristet brioche med syltede hvide asparges, friske tomater og

 Kr. 115,-

Skudehavnens snackbræt

Serano skinke, udvalg af pølser og tapas ost hertil saltede mandler, oliven, grillet marineret artiskokker, soltørrede tomater og hjemmelavet urtepesto – hertil hjemmebagt focaccia brød

    1 person Kr. 105,-/2 personer Kr. 185,-

Hovedretter

Skudehavnens stjerneskud

2 stk. fiskefileter med rejer, hjemmelavet cocktail dressing, røget laks, frisk asparges og pynt – serveres på ristet herregårds brød

    Kr. 189,-

Marmoreret kalvefilet – 300g

Marmoreret kalvefilet med stegte svampe, grillede asparges og confiteret hvidløg og citron smør hertil grøn salat i syrlig vinaigrette med langtidsbagte tomater og syltede rødløg – serveres med Madagaskar pebersauce og pommes frites

   Kr. 285,-

Pasta alfredo

                                                                  Frisk fettuccine pasta med røget bacon, champignon, fløde, hvidvin, hvidløg og revet dansk Taul Hede ost                                                                Kr. 175,-      

Rosa stegt andebryst

Pandestegt andebryst med butternut squash puré, årstidens grønt og syltede brombær – serveres med persille kartofler og andesauce tilsmagt honning og brombær

   Kr. 245,-

Ovnbagt blomkål(vegetar)

Ovnbagt blomkål med stegte svampe, årstidens puré og grønt hertil chmichurri med persille, forårsløg, hvidløg og olivenolie, ristede hasselnødder og revet parmesan ost – serveres med persille kartofler

  Kr. 175,-

Skudehavnens burger

200g bøf, gouda ost, syltede rødløg, cornichoncreme, salat, tomat, hjemmelavet burger dressing og sprød bacon i brioche bolle – serveres med pommes frites og aioli (Glutenfri burger bolle +15,-)

    Kr. 185,-

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår med smørdampede ærter, brasede kartofler, wiener dreng og smør sauce (ekstra dreng+25,-)

   Kr. 245,-

Børneretter

Fiskefilet – nuggets eller hjemmelavet frikadeller med pommes frites

Dip vælg mellem:

Ketchup – Remoulade – Mayonnaise

Kr. 75,-

 

Pommes frites med dip – også muligt som tilkøb

Kr. 55,-

 

Tilkøb af isbar ad libitum til børn kun ved køb af børnemenu

Kr. 55,-

 

Desserter

TA´selv isbar ad libitum med toppings og saucer

   Kr. 75,-

Creme bruleé

Hjemmelavet klassisk creme bruleé med langelandsk rabarber sorbet og sprødt

  Kr. 85,-

Skudehavnens sommerdrøm

Hjemmelavet jordbær fløde is med rabarber kompot, syltede rabarber, appelsin marinerede jordbær, hjemmelavet vanilje creme, sprød tuille og krystalliseret hvid chokolade

 Kr. 95,-

Oste tallerken

5 slags oste fra ind og udland med syltede nødder, tørret frugt, oliven og kompot – serveres med knækbrød, brød og smøt

1 person Kr. 105,-/2 personer Kr. 185,-

Irsk kaffe – 3 cl whisky

Kr. 70,-

Kaffe/the med 2 stk. kransekage

Kr. 65,-

Kaffe/th

 Kr. 35,-

Kransekage  2 stk.

 Kr. 35,-

Sankt hans grill buffet

Søndag d.23. juni

Fra kl. 17

Kokken griller for på terrassen med følgende udvalg:

Udvalg af pølser med dyppelse og brød

Hjemmemarineret svine koteletter

Grillet ribbensteg med syltet rødkål og agurkesalat

Hjemmelavet Pulled pork med coleslaw, boller og bbq sauce

Krydret svine kødboller med tzatziki og syltede rødløg

Grillede svine short ribs

Marinerede kyllingespyd med grøntsager

Bagte kartofler med kryddersmør

Marineret Kartoffel salat

Udvalg af lækre salater

Forskellige toppings og dressinger

sauce

195,- pr. person

 

Ta´ selv is bar med toppings

65,- pr. person

I løbet af aftenen vil der blive tændt op for bålplads på terrassen, hvis vejret ellers tillader det

Bordbestilling på 62514600

 

Køkkenets åbningstider i maj/juni.

Periode

Uge 21

Uge 22

Uge 23

Uge 24

Uge 25

Uge 26

Mandag

20. maj
Lukket

27. maj
Lukket

3. juni
Lukket

10. juni
Lukket

17. juni
Lukket

24. juni
Lukket

Tirsdag

21. maj
Lukket

28. maj
Lukket

4. juni
Fra kl. 18

11. juni
Lukket

18. juni
Lukket

25. juni
Lukket

Onsdag

22. maj
Lukket

29. maj
Fra kl. 18

5. juni
Fra kl. 18

12. juni
Fra kl. 18

19. juni
Fra kl. 18

26. juni
Fra kl. 18

Torsdag

23. maj
Fra kl. 18

30. maj
Fra kl. 18

6. juni
Fra kl. 18

13. juni
Lukket

20. juni
Fra kl. 18

27. juni
Fra kl. 18

Fredag

24. maj
Fra kl. 18

31. maj
Fra kl. 18

7. juni
Fra kl. 18

14. juni
Fra kl. 18

21. juni
Fra kl. 18

28. juni
Fra kl. 18

Lørdag

25. maj
Fra kl. 18

1. juni
Alt optaget

8. juni
Alt optaget

15. juni
Alt optaget

22. juni
Alt optaget

29. juni
Fra kl. 18

Søndag

26. maj
Lukket

2. juni
Lukket

9. juni
Lukket

16. juni
Lukket

23. juni
Sankt hans grill buffet 

30. juni
Lukket

 

Køkkenet holder åbent på alle åbningsdag til kl. 20.00. Restauranten lukker senest kl. 22.00.

Bord kan reserveres i receptionen eller på telefon 62514600