Hotel Rudkøbing Skudehavn byder dig
velkommen i restauranten

Restauranten på Skudehavnen er beliggende med udsigt over Rudkøbing lystbådehavn. Restauranten kan rumme op til 70 siddende gæster til a la carte, og yderligere 100 siddende gæster på vores terrasse. 

Steven Price er køkkenchef på Rudkøbing Skudehavn, og har stået for maden de sidste 20 år, og næste generation er på vej ind i virksomheden. 

Vi tilbyder varieret menu med hjemmelavet mad, som altid er tilpasset årstiderne. Både til små, unge og ældre. 

SÆRLIGE EFTERÅRSTILBUD

Fredag den 28. oktober fra kl. 17.30

STEGT FLÆSK AD LIBITUM m/hvide kartolfer, hjemmesyltede rødbeder og persillesovs.

Kr. 175,-

Fredag den 4. november fra kl. 17.30

STEGT FLÆSK AD LIBITUM m/hvide kartolfer, hjemmesyltede rødbeder og persillesovs. 

Inkl. 1 gratis juleøl til alle der bestiller bord.

Kr. 175,-

MORTENS AFTEN – TORSDAG DEN 10. NOVEMBER FRA KL. 17.30

Traditionel andesteg og ris a la mande.

2 retter kr. 265,- 

For bord reservation venligst kontakt os på tlf.: +45 62 51 46 00

Frokostmenu

Frokostretter:

2 slags sild 

2 slags sild med karrysalat, æg, kapers, løg, krydderfedt og rugbrød

120,-

Kryddersild 

Kryddersild med kapers, løg, peberrodscreme, krydderfedt, nye kartofler og rugbrød

115,-

2 slags sild og 1 fiskefilet  

2 slags og 1 smørstegt fiskefilet med klassisk garniture – serveres med rugbrød, smør og krydderfedt

135,-

Smørstegt fiskefilet med rejer

2 smørstegte fiskefileter med remoulade, hjemmeristede løg og agurkesalat – serveres med rugbrød, smør og citron

125,-

Skudehavnens stjerneskud

2 panerede fiskefileter, rejer, røget laks, friske asparges og hjemmelevet cocktail dressing – serveres på ristet brød

165,-

Rejecocktail 

Klassisk rejecocktail med salat, friske asparges, cocktail dressing – brød og smør

135,-

Søkogte pil selv rejer ca 325g – byg din egen rejemad 

Pil selv rejer med hjemmerørt mayo, franskbrød, smør og citron

145,-

Langelandsk rødspætte

Helstegt rødspætte fra Langeland med smørdampede ærter, nye kartofler, smørsauce og agurkesalat

245,-

Snackbræt

Snacks – oliven, saltede mandler, soltørrede tomater, brød croutons og ailoli

1 person 85,-/2 personer 155,- 

Pariserbøf 200g med hele molevitten 

Klassisk pariserbøf med kapers, løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme – serveres på smørristet brød

165,-

Skudehavnens burger  

Burger med bøf, gouda ost, salat, tomat, dressing, bacon, syltede agurker og løg – serveres med hjemmelavet pommes frites og aioli

149,-

Steak sandwich

Steak sandwich af oksemørbrad, serveres i rustik bolle med krydder mayo, soltørret tomat, løg relish og salater – serveres med hjemmelavet pommes frites og ailoi

179,-

Tagliatelle pasta  

Frisk tagliatelle pasta med champignon, røget bacon, hvidløg, hvidvin, fløde og parmesan – serveres med hvidløgs crouton

175,-

Perlebygotto(vegetar)

Risotto lavet på perlebyg med ærter, bønner, løg, hvidløg og parmesan – serveres med hvidløgs crouton

165,-

Spansk omelet 

Omelet med champignon, soltørrede tomater, syltede løg, ost og evt. lufttørret skinke – serveres med rugbrød og dressing

u/skinke 125,-/m/ skinke 145,-

Børnemad:

Fiskefilet med pommes frites og dip 

75,-

Kylling nuggets med pommes frites og dip

75,-

Fiske nuggets med pommes frites og dip  

75,-

Pommes frites med dip – også som tilkøb  

45,-

Desserter:

Rabarber mazarinkage 

Rabarber kage med syltede rabarber, hvid chokolade og rabarber sorbet

85,-

Creme bruleé

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

85,-

Gulerodskage med kaffe el. the 

Gulerodskage med frosting og syltede gulerødder – serveres med kaffe el. the

75,-

Isbar med toppings

65,-

Menu

Efteråret på Skudehavnen 

 

Restauranten holder lukket for a la carte.

Vi holder åbent på særlige dag med tilbud, julefrokoster osv. 

 

Venligt kontakt os for bestiling på 62514600.

 

 

 

 

 

 

 

Fredag den 28. oktober fra kl. 17.30

Stegt Flæsk

Klassisk stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder – ad libitum.

175,-

Fredag den 4. november fra kl. 17.30

Stegt Flæsk m/ 1 gratis juleøl til alle der bestiller bord

Klassisk stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder – ad libitum.

175,-

Mortens aften
Torsdag den 10. november fra kl. 17.30

Traditionel andesteg og Ris a la mande 

2 retter 

265,-

 

Husk vores julefrokoster !!

Fredag den 25. november og lørdag den 26. november fra kl. 18-01 med musik v/PETER PAHNZEN

Fra kr. 345,- pr. person

 

Juleafslutning fredag den 9. december m/uderholdning ved HARSKE HUBBI KENDT FRA POLLE FICKTION

Fra kr. 425,- pr. person

Køkkenets åbningstider

Periode

Uge 45

Uge 46

Uge 47

Uge 48

Uge 49

Uge 50

Mandag

7. november
lukket

14. november
lukket

21. november
lukket

28. november
lukket

5. december      lukket

12. december       lukket

Tirsdag

8. november
lukket

15. november  lukket

22. november
alt optaget

29. november
lukket

6. december    lukket

13. december
lukket

Onsdag

9. november
lukket

16. novemer lukket

23. november
lukket

30. november
lukket

7. december    lukket

14. december
lukket

Torsdag

10. november Mortens and

17.november
lukket

24. november
alt optaget

1. december
lukket

8. december
lukket

15. december
lukket

 

Fredag

 

11. november
lukket

 

18. november
alt optaget

25. november Julefrokost fra kl. 18.00

2. december
alt optaget

9. december lukket

16. december
alt optaget

Lørdag

12. november
alt optaget

19. november
alt optaget

 

26. november
Julefrokost fra kl. 18.00

3. december
alt optaget

10. december lukket

17. december
juleferie

 

Søndag

13. november
alt optaget

 

20. november
lukket

27. november
alt optaget

4. december
lukket

11. december lukket

Kære gæster,

De fleste dage er vores køkken i gang så ved forudbestilling kan vi ofte hjælpe. Ring til os og hør nærmere. 

Bord kan reserveres i receptionen eller på telefon 62514600