Hotel Rudkøbing Skudehavn byder dig
velkommen i restauranten

Restauranten på Skudehavnen er beliggende med udsigt over Rudkøbing lystbådehavn. Restauranten kan rumme op til 70 siddende gæster til a la carte, og yderligere 100 siddende gæster på vores terrasse. 

Steven Price er køkkenchef på Rudkøbing Skudehavn, og har stået for maden de sidste 20 år, og næste generation er på vej ind i virksomheden. 

Vi tilbyder varieret menu med hjemmelavet mad, som altid er tilpasset årstiderne. Både til små, unge og ældre. 

 

SÆRLIGE EFTERÅRSTILBUD

Fredag den 28. oktober fra kl. 17.30

STEGT FLÆSK AD LIBITUM m/hvide kartolfer, hjemmesyltede rødbeder og persillesovs.

Kr. 175,-

 

Fredag den 4. november fra kl. 17.30

STEGT FLÆSK AD LIBITUM m/hvide kartolfer, hjemmesyltede rødbeder og persillesovs. 

Inkl. 1 gratis juleøl til alle der bestiller bord.

Kr. 175,-

 

 

MORTENS AFTEN – TORSDAG DEN 10. NOVEMBER FRA KL. 17.30

Traditionel andesteg og ris a la mande.

2 retter kr. 265,- 

 

For bord reservation venligst kontakt os på tlf.: +45 62 51 46 00

Frokostmenu

Frokostretter:

2 slags sild 

2 slags sild med karrysalat, æg, kapers, løg, krydderfedt og rugbrød

120,-

Kryddersild 

Kryddersild med kapers, løg, peberrodscreme, krydderfedt, nye kartofler og rugbrød

115,-

2 slags sild og 1 fiskefilet  

2 slags og 1 smørstegt fiskefilet med klassisk garniture – serveres med rugbrød, smør og krydderfedt

135,-

Smørstegt fiskefilet med rejer

2 smørstegte fiskefileter med remoulade, hjemmeristede løg og agurkesalat – serveres med rugbrød, smør og citron

125,-

Skudehavnens stjerneskud

2 panerede fiskefileter, rejer, røget laks, friske asparges og hjemmelevet cocktail dressing – serveres på ristet brød

165,-

Rejecocktail 

Klassisk rejecocktail med salat, friske asparges, cocktail dressing – brød og smør

135,-

Søkogte pil selv rejer ca 325g – byg din egen rejemad 

Pil selv rejer med hjemmerørt mayo, franskbrød, smør og citron

145,-

Langelandsk rødspætte

Helstegt rødspætte fra Langeland med smørdampede ærter, nye kartofler, smørsauce og agurkesalat

245,-

Snackbræt

Snacks – oliven, saltede mandler, soltørrede tomater, brød croutons og ailoli

1 person 85,-/2 personer 155,- 

Pariserbøf 200g med hele molevitten 

Klassisk pariserbøf med kapers, løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme – serveres på smørristet brød

165,-

Skudehavnens burger  

Burger med bøf, gouda ost, salat, tomat, dressing, bacon, syltede agurker og løg – serveres med hjemmelavet pommes frites og aioli

149,-

Steak sandwich

Steak sandwich af oksemørbrad, serveres i rustik bolle med krydder mayo, soltørret tomat, løg relish og salater – serveres med hjemmelavet pommes frites og ailoi

179,-

Tagliatelle pasta  

Frisk tagliatelle pasta med champignon, røget bacon, hvidløg, hvidvin, fløde og parmesan – serveres med hvidløgs crouton

175,-

Perlebygotto(vegetar)

Risotto lavet på perlebyg med ærter, bønner, løg, hvidløg og parmesan – serveres med hvidløgs crouton

165,-

Spansk omelet 

Omelet med champignon, soltørrede tomater, syltede løg, ost og evt. lufttørret skinke – serveres med rugbrød og dressing

u/skinke 125,-/m/ skinke 145,-

Børnemad:

Fiskefilet med pommes frites og dip 

75,-

Kylling nuggets med pommes frites og dip

75,-

Fiske nuggets med pommes frites og dip  

75,-

Pommes frites med dip – også som tilkøb  

45,-

Desserter:

Rabarber mazarinkage 

Rabarber kage med syltede rabarber, hvid chokolade og rabarber sorbet

85,-

Creme bruleé

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

85,-

Gulerodskage med kaffe el. the 

Gulerodskage med frosting og syltede gulerødder – serveres med kaffe el. the

75,-

Isbar med toppings

65,-

Menu

Forretter:

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med salat, friske asparges, cocktail dressing – brød og smør

125,-

 

Hovedretter:

Wienerschnitzel  

Klassisk wienerschnitzel af kalve inderlår, serveres med pandestegte kartofler, smørdampede ærter, smørsauce og wienerdreng

225,-

Skudehavnens burger

Burger med bøf, gouda ost, salat, tomat, dressing, bacon, syltede agurker og løg – serveres med hjemmelavet pommes frites og aioli

169,-

Tagliatelle pasta

Frisk tagliatelle pasta med champignon, røget bacon, hvidløg, hvidvin, fløde og parmesan – serveres med hvidløgs croutons.

175,-

Fisk

Langelandsk rødspætte 

Helstegt rødspætte fra Langeland med nye kartofler, ærter, smørsauce og agurkesalat

245,-

Skudehavnens stjerneskud

2 panrede fiskefileter, rejer, røget laks, friske asparges og hjemmelevet cocktail dressing – serveres på ristet brød

165,-

Dessert:

Creme bruleé

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

85,-

Oste tallerken

4 slags oste fra ind og udland med, syltede nødder, oliven, tørret frugt – serveres med hjemmebagt knækbrød og smør

1 person 105,-

2 personer 195,-

Kaffe og kransekage

60,-

Irish Coffee 3cl 

65,-

Sensommermenu:

Forret

Bagt hellefisk

Ovenbagt hellefisk med butternut squash creme, syltede rødbeder og cremet fiskesauce med urte olie – brød og smør

(som enkeltret kr. 145,-)

Hovedret

Medaljoner af krondyr

Pandestegt krondyr med variation af jordskokker og stegte svampe – serveres med små dampede kartofler og kirsbær, portvin og valnød vildt sauce.

(som enkelt ret kr. 265,-)

 Dessert

Chokolade fondant

Blødende chokolade fondant med syltede figner, krystaliseret hvid chokolade og bourbon vanilje is.

(som enkelt ret 105,-)

Eller

Creme bruleé

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

(som enkelt ret 85,-)
3 retter 425,-

Køkkenets åbningstider

Periode

Uge 35

Uge 36

Uge 37

Uge 38

Uge 38

Mandag

29. aug 
lukket

5. sep
kl. 18.00 – 20.00

12. sep
kl. 18.00 – 20.00

19. sep
lukket

26. sep          lukket

Tirsdag

30. aug
kl. 18.00 – 20.00

6. sep
lukket

13. sep 
kl. 18.00 – 20.00

20. sep
kl. 18.00 – 20.00

27. sep          lukket 

Onsdag

31. aug 
kl. 18.00 – 20.00

7. sep
kl. 18.00 -20.00

14. sep
kl. 18.00 – 20.00

21. sep 
kl. 18.00 – 20.00

28. sep
kl. 18.00 – 20.00

Torsdag

1. sep                     kl. 18.00 – 20.00

8. sep
kl. 18.00 – 20.00

15. sep
kl. 18.00 – 20.00

22. sep
kl. 18.00 – 20.00

29. sep
kl. 18.00 – 20.00

Fredag

2. sep
Kl. 18.00 – 20.00

9. sep
kl. 18.00 – 20.00

16. sep 
kl. 18.00 – 20.00

23. sep 
kl. 18.00 – 20.00

30. sep
kl. 18.00 – 20.00

Lørdag

3. sep
alt optaget

10. sep
alt optaget

17. sep
kl. 18.00 – 20.00

24. sep
kl. 18.00 – 20.00

1. oktober

Søndag

4. sep 
Lukket

11. sep
lukket

18. sep
lukket

25. sep
lukket

2. oktober

Åbningstider for oktober følger…..

Bord kan reserveres i receptionen eller på telefon 62514600