Gourmet

Gourmet hos Hotel Rudkøbing Skudehavn

Se hvad vi tilbyder i vores gourmet menu her på siden. Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du downloade vores selskabskort på knappen nedenunder. 

Gourmet

Forretter:

Koldrøget andebryst, figen kompot, syltede valnødder, urtesalat og sprød røget bacon.

Kr. 125,00,-

Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frissesalat, peberrods crème fraiche og rugbrødschips.

Kr. 125,00,-

Skindstegt laks med pandestegt kammusling, safran beurre blanc, sprød pancetta og variation af ærter.

Kr. 175,00,-

Ovnbagt havtaskehale med lun vinaigrette lavet på oliven, soltørret tomat og kapers hertil stegt chorizo og kartoffel pure tilsmagt citron, rosmarin og oliven olie.

Kr. 175,00,-

Varmrøget laks med rygeostcreme, spæde salater, pesto sauce, friteret kapers og rugbrøds crumble.

Kr. 135,00,-

Stegt hellefisk, salturt, svampe, marineret krebshaler, dampet kål og skummende fiskesauce.

Kr. 175,00,-

Grillet rødtungefilet serveret med brunet smør sauce mættet med løg, kapers, salt mandler, rejer og hvidvin –  toppet med grøntsagschips og brøndkarse

Kr. 155,00,-

Vegetar – filo dejs kurv fyldt med cremet svampe samt grillet asparges og pyntet med juliene fritt.

Kr. 105,00,-

Hovedretter:

Klassisk beef Wellington

Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelle og butterdej. Serveret med årstidens garniture, små ristede kartofler og sauce madeira.

Kr. 265,00,-

Kalvemørbrad

Med svampe crust, rodfrugt pure, ratatouille, kartoffel kroketter og rødvinssauce.

Kr. 265,00,-

Lamme coulotte

Med hvidløg, timian og rosmarin serveret med rødløgs marmelade, grønne bønner, små bagte tomater,

Små kartofler med mynte vinaigrette og lammeskysauce.

Kr. 265,00,-

Honning glaseret andebryst

Med brændte løg, bagte druer, pommes dauphine, syltede brombær og andesauce med cognac.

Kr. 265,00,-

Pandestegt perlehønebryst

Serveres på beluga linser med spanskpølse, røget paprika og grønne bønner hertil patatas bravas med spicy aioli og lys veloute sauce

Kr. 245,00,-

Krondyr medaljoner

Marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant

Kr. 265,00,-

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår

Serveret med smørdampet ærter, brassede kartofler, wienergarniture og smør sauce

Kr. 225,00,-

Tournedos rossini

Tournedos af oksemørbrad serveret på ristet brioche brød, stegt foie gras, smørdampet spinat selvfølgelig toppet med frisk revet sort trøffel. Hertil madeira og trøffel sauce og urte kartofler

Kr. 395,00,-

Vegetar

Tærte af gedeost, spinat, løg, serveret med rodfrugt pure, sød bådkartofler og små bagte tomater samt pestosauce

Kr. 210,00,-

Dessert:

Chokolade fondant

Med bær kompot og hvid chokolade parfait

Kr. 95,00,-

Citrontærte

Med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel

Kr. 105,00,-

Rabarber crumble

Med hasselnødder serveret med bourbon vanilje is og lun creme anglaise

Kr. 95,00,-

Vanilje og citron pocheret æbler

Med hjemmerørt vaniljecreme, æble granitè, karamel sauce, æblechips og syltet brombær

Kr. 95,00,-

Sprøde kiks fyldt

Med creme, chokolade mousse, pyntet med friske bær og frugt sauce.

Kr. 95,00,-

Dessert tallerken;

brownie, crème brulèe, pavalova, parfait og sorbet

Kr. 125,00,-

Ostetallerken

4 slags europæiske oste med oliven, syltet valnødder, tørret frugt og sæsonens kompot serveres med hjemmebagt knækbrød og smør

Kr. 115,00,-

Drikkevarer afregnes efter forbrug. 

Menuen skal forudbestilles.

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.