Se hvad vi tilbyder i vores gourmet menu her på siden. Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du downloade vores selskabskort på knappen nedenunder.
Forretter:
Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frissesalat, peberrods crème fraiche og rugbrødschips.
Kr. 145,00
Skindstegt laks med pandestegt kammusling, safran beurre blanc, sprød pancetta og variation af ærter.
Kr. 195,00
Ovnbagt havtaskehale med lun vinaigrette lavet på oliven, soltørret tomat og kapers hertil stegt chorizo og kartoffel pure tilsmagt citron, rosmarin og oliven olie.
Kr. 175,00
Stegt hellefisk, salturt, svampe, marineret krebshaler, dampet kål og skummende fiskesauce.
Kr. 175,00
Grillet rødtungefilet serveret med brunet smør sauce mættet med løg, kapers, salt mandler, rejer og hvidvin – toppet med grøntsagschips og brøndkarse.
Kr. 195,00
Vegetar – filo dejs kurv fyldt med cremet svampe samt grillet asparges og pyntet med juliene fritt.
Kr. 105,00
Hovedretter:
Klassisk beef Wellington
Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelle og butterdej. Serveret med årstidens garniture – serveres med små ristede kartofler og sauce madeira.
Kr. 295,00
Kalvemørbrad
Tournedos af kalvemørbrad med sæsonens purè, stegte svampe, pommes anna med rosmarin og årstidens grønt – serveres med små ristede kartofler og sauce madeira.
Kr. 325,00
Lamme coulotte
Med hvidløg, timian og rosmarin serveret med rødløgs marmelade, grønne bønner, små bagte tomater,
Små kartofler med mynte vinaigrette og lammeskysauce.
Kr. 275,00
Honning glaseret andebryst
brændte løg, bagte druer, pommes kroket, syltede brombær og andesauce med cognac.
Kr. 275,00
Pandestegt unghanebryst
Med beder, dampet spinat og årstidens grønt – serveret med nye kartofler, hønse-estragon veloute og årstidens salat.
Kr. 245,00
Krondyrkølle
Marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant.
Kr. 275,00
Filet af sikahjort
Med rodfrugt puré, stegte bøgehatte, årstidens grøntsager, syltede bær hertil pommes fondant og vildtsauce
Kr.345,00
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med smørdampet ærter, braiserede kartofler, wienergarniture og smørsauce.
Kr.225,00
Vegetar
Tærte af gedeost, spinat, løg, serveret med rodfrugt pure, sød bådkartofler og små bagte tomater samt pestosauce.
Kr. 210,00
Dessert:
Chokolade fondant
Med bær kompot og hvid chokolade parfait.
Kr. 105,00
Citrontærte
Med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel.
Kr. 110,00
Mørk chokolade mousse med sæsonens bær, sprød kiks og krystalliseret hvid chokolade
Kr. 95,00
Dessert tallerken;
brownie, crème brulèe, pavalova, parfait og sorbet.
Kr. 145,00
Ostetallerken
4 slags europæiske oste med oliven, syltet valnødder, tørret frugt og sæsonens kompot serveres med hjemmebagt knækbrød og smør.
Kr. 115,00
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Menuen skal forudbestilles.
Venligst gennemlæs de generelle betingelser.
Kontakt
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Tlf: +45 62 51 46 00
Adresse
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find os