• Dansk
  • English
  • Deutsch

Ferielejligheder

Hotel Rudkøbing Skudehavn har 16 ferielejligheder med op til 6 sovepladser.

Lejlighederne (61m2) indeholder: – Stue med sovesofa (2 pers.), spisearrangement, sofamøbler, TV, DVD og musikanlæg. – 2 dobbeltværelser med TV. – Køkken med komfur, ovn, køl, mikroovn og opvasker. Hertil kommer diverse service, udstyr og køkkenmaskiner. – Badeværelse med toilet, brus og gulvvarme. – Entre med garderobe.

Lejligheder i stueetagen med adgang til terrasse og havemøbler. Lejlighederne på 1. salen har adgang til altan med havemøbler. Der er gratis parkering tilknyttet. Alle priser er inkl. forbrug og slutrengøring.

Linnedpakker kan købes til kr. 75,00 pr. person.

Vi kan tilbyde Dem en velfortjent pause fra hverdagen i en af vores lækkere ferielejligheder eller som base, hvis opholdet på Langeland er arbejds relateret. De fleste af lejlighederne har udsigt over Langelandsbæltet og er i kort afstand fra Rudkøbing lystbåde havn og Rudkøbing centrum, og De er centralt placeret på øen når en af vores dejlige seværdigheder skal besøges. Lejlighederne er dejlige og komfortabel når De skal udforske Langeland eller bare trænger til at slappe af. Byggeriet er opført i 2008 og alle lejlighederne er indrettet med alle moderne faciliteter i lyse og venlige farver. Rygning er ikke tilladt i lejlighederne. Rygning er tilladt udenfor.

 

Husk vi også lejer hotelværelser ud.

Ønsker De pension under Deres ophold i ferielejlighed – kontakt os venligst på 62514600 for et tilbud.

Såemt De ønsker at leje flere lejligheder ved fx. familietur, seniortur eller lign.

I uge 30 udlejes der kun på uge basis. Valgfri ankomstdag. Check ind fra kl. 15.00 og check ud kl. 11.00