Kære kommende gæster.
Vi tilbyder gerne ”all inklusiv” arrangementer til Deres kommende fest.
Ring eller skriv endelig gerne til os for at få en samlet pris på netop Deres festarrangement.
Nedenstående finder De oplæg til eftermiddagsarrangementer – men det kan jo gøres på mange måder…. Tanken er at De kan kombinere eftermiddags- og aftensarrangement netop ud fra Deres ønsker.
Vi mødes gerne med Dem og udarbejder et uforpligtende tilbyd til netop Deres store dag.
Kontakt Jane på telefon 62514600 for nærmere info.
Se udvalget af selskabsarrangementer herunder
(min. 15 personer – 5 timer)
Forretter:
Tarteletter med høns i asparges
Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme
Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon og asparges
Klar suppe med boller og urter
Hovedretter:
Kalvesteg stegt som vildt med ½ æble med gele, waldorfsalat, ryste ribs, agurkesalat, hvide og brune kartofler samt kalvefløde sauce
Gammeldags oksesteg af Sashi kødkvæg med ½ tomat med fløde peberrod, glaseret perleløg, ryste ribs, agurkesalat, bønner, gulerødder og hvide kartofler samt okseskysauce
Klassisk flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, hjemmelavet rødkål, hvide-brune og franske kartofler hertil skysauce
Gammeldags kyllingesteg med blomkål, gulerødder, agurkesalat, hvide kartofler og kyllingeskysauce
Desserter:
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade serveret med sorbet og chokoladesauce
Lune hjemmebagt frugt crumble med créme fraiche og vanilje parfait
Citronfromage med flødeskum
Florentiner kurv med 4 slags is og sorbet hertil frisk frugt og coulis
Hjemmelavet vaniljebudding med lun kirsebærsauce
_______________________________________________________
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr 475,00
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Prisen er inklusiv opdækning og blomster.
Børn u/12 år kr. 285,00
Starttidspunkt senest kl. 12.30 på søndage og på hverdage(samt lørdage i perioden 1/1-¨31/3 og 1/11-31/12) senest kl 18.00
Tilkøb:
Velkomst fra kr. 55,00
Natmad fra kr. 85,00
(min. 15 personer)
Forretter:
Tarteletter med høns i asparges
Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme
Klar suppe med boller og urter
Hovedretter:
Kalvesteg stegt som vildt med ½ æble med gele, waldorfsalat, ryste ribs, agurkesalat, hvide og brune kartofler samt kalvefløde sauce
Gammeldags oksesteg af Sashi kødkvæg med ½ tomat med fløde peberrod, glaseret perleløg, ryste ribs, agurkesalat, bønner, gulerødder og hvide kartofler samt okseskysauce
Klassisk flæskesteg med sprød svær, ½ æble med gele, hjemmelavet rødkål, hvide-brune og franske kartofler hertil skysauce
Gammeldags kyllingesteg med blomkål, gulerødder, agurkesalat, hvide kartofler og kyllingeskysauce
Desserter:
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade serveret med sorbet og chokoladesauce
Lune hjemmebagt frugt crumble med créme fraiche og vanilje parfait
Citronfromage med flødeskum
Florentiner kurv med 4 slags is og sorbet hertil frisk frugt og coulis
Hjemmelavet vaniljebudding med lun kirsebærsauce
Natmad:
Klar suppe med boller og urter
Hjemmelavet sandwich med udvalg af fyld
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød
_______________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 645,00
Børn u/12 år ½ pris
max 8 timer
(min. 15 personer)
Forretter:
Cremet kartoffel-porre suppe med bacon, rustik crouton og creme fraiche
3 små bruschetta (toastet canaper)—tomat, tunmousse, lufttørret skinke pyntet med årstidens garniture
Tunmousse serveret på sprød salat hertil citron mayo, rugbrøds chips og syltede tomater
Hovedretter:
Langtids braiseret kalvesteg med grov sennep, bacon og krydderurter hertil braiseret grøntsager, syltede asier, pommes risolles og sauce chassuer.
Oksesteg af Sashi kødkvæg marineret med groft sennep, rosmarin, timian og farin. Serveres med sæsonens kål og løg saute med bacon, hasselnødder og citron, gratineret kartofler, rucola/spinat salat med peberrodscreme og bordelaise sauce
Klassisk flæskesteg med sprød svær med lun kompot af æble, løg og timian hertil glaseret pastinak og gulerødder serveres med sæsonens rødkålsalat, bagt kartoffel med smør og let sauce tilsmagt ribsgele
Desserter:
Citronfromage med flødeskum og friske bær
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade serveret med sorbet og chokoladesauce
Hjemmelavet pandekager med parfait is, syltede bær og chokoladesauce
Natmad:
Klar suppe med boller og urter
Hjemmelavet sandwich med udvalg af fyld
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød
_______________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 675,00
Børn u/12 år ½ pris
max 8 timer
(min. 30 personer)
Forretter:
Tarteletter med høns i asparges
Tunmousse anrettet på salat med avokado/tomat/agurk salsa og kaviar creme
Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon og asparges
Cremet kartoffel-porre suppe med bacon knas, rustik crouton og creme fraiche
3 små bruschetta (toastet canaper)—tomat, tunmousse, lufttørret skinke pyntet med årstidens garniture
Stegebuffet:
4 X STEG | 2 X KARTOFLER | 2 X SAUCE | 4 X SALAT |
Rosastegt okse- el. kalvefilet | Flødekartofler | Brun sauce | Broccolisalat |
Flæskesteg m/ sprød svær | Små pommes rissolles | Rødvinssauce | Pastasalat |
Lammekølle m/hvidløg, timian og rosmarin | Bagt kartoffel | Pebersauce | Bønnesalat |
Græsk inspireret kylling | Kartoffelbåde | Skudehavnens Favoritsauce | Tomat/mozzarella/basilikum salat |
Honningglaseret skinke | Pommes saute m/hvidløg | Sauce chasseur | Kålsalat |
Madtærte – vegetar | Bulgursalat | ||
Græsk salat | |||
Melonsalat | |||
Toppings – salater, agurk, tomat, løg, croutoner, rosiner, kerner, peberfrugt, dressing sat olie og eddike
Desserter:
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade serveret med bærsorbet og chokoladesauce
Florentiner kurv med 4 slags is og sorbet hertil frisk frugt og coulis
Skudehavnens trifli med sæsonens frugt/bær bestående af vaniljecreme, flødeskum og hjemmelavet knas
Citronfromage med flødeskum
Hjemmelavet vaniljebudding med lun kirsebærsauce
Hjemmelavet pandekager med hjemmelavet is og chokoladesauce
Dessertbord m/frisk frugtsalat, hjemmebagt kage og hjemmelavet is
_______________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 695,00
Børn u/12 år ½ pris
max 8 timer
(min. 15 personer)
Forretter:
Rimmet laks med dild og fennikel serveres på spæde salater med sennep-honning vinaigrette, rugbrøds crumble og fennikel crudite
Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frisee salat, peberrods creme fraiche og rugbrødchips
Urtemarinerede rejer på bund af salat og ristet landbrød hertil citron mayo, dehydrerede tomater, syltede rødløg, radiser og dild
Hovedretter:
Marineret kalvefilet med ristede svampe, grøntsags pure, syltede rødløg, grillet grønt, gratinerede kartofler og Madagaskar pebersauce
Frilands kyllingebryst med selleripure, grøn linse francaise, små gourmet kartofler, honning glaseret grøntsager og rødvinssauce
Rosastegt oksefilet med marineret portobello svampe, klassisk ærte francaise, grøn salat med soltørret tomater hertil bagte kartofler med hvidløgssmør og sauce borderlaise
Helstegt krondyrkølle marineret i solbær likør med grøntsags pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes risolles.
Desserter:
Mørk chokolade mousse med sæsonens bær, sprød kiks og krystalliseret hvid chokolade
Marmoreret istærte på kiksebund med bær coulis, frisk frugt og mørk chokolade ganach
Mazarinkage med blåbær, vanilje parfait, krystaliseret chokolade, sprød citron tuille og frisk frugt
__________ ______________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr. 525,00*
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
El.
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 725,00**
Børn u/12 år ½ pris
* max. 6 timer -** max 8 timer
(min. 15 personer)
Forretter:
Dampet laks med urtemayo, rugbrød chips, små tomater og brøndkarse – serveres på spæde salater
Unghane terrine med soltørrede, grønne peberkorn og pistacie nødder serveres med kompot af kvæder, estragon mayo og urte salat i fransk vinaigrette
Bagt hellefisk på årstidens smørdampet grønt hertil porre fritt og sauce blanquette
Koldrøget laks på spæde salater med rygeostcreme tilsmagt honning hertil radiser, asparges, fennikel crudité, citron og dild
Hovedretter:
Klassisk beef Wellington-Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelles, butterdej serveres med årstidens garniture, små ristede kartofler og kraftig rødvinssauce
Filet af sikahjort med rodfrugt puré, stegte bøgehatte, årstidens grøntsager, syltede bær hertil pommes fondant og vildtsauce
Tournedos af kalvemørbrad med sæsoner puré, stegte svampe, pommes Anna med rosmarin og årstidens grønt-serveres med små ristede kartofler og sauce madeira
Honning glaseret andebryst, brændte løg, bagte druer, grønt, pommes kroket, syltede brombær og andesauce med cognac
Desserter:
Citrontærte med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel
Chokolade fondant med syltede bær, sprød karamel og vanilje parfait is
Gateau Marcel med sorbet, syltede bær, sprødt og coulis
_______________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr. 645,00*
Drikkevarer afregnes efter forbrug. Prisen er inklusiv selskabs opdækning og blomster
El.
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 845,00**
Børn u/12 år ½ pris
* max. 6 timer
** max 8 timer
(min. 15 personer)
1/5 – 30/9
Forretter:
Skudehavnens stjerneskud— stegt og dampet fiskefilet med cocktail dressing, rejer, fiske asparges og pynt
Bagt laks på fennikel, spinat og dild salat med citronmayo rugbrødschips og friske urter
Serrano skinke på ristet surdejs brød, rucola salat, bagte tomater, salt mandler, pesto og mozzarella ost
Hovedretter:
Oksefilet med grillet sommerløg, ristede champignon, små bagte tomater, rødvinssauce, sommersalat og smørstegte kartofler
Stegt unghane bryst med sommer beder, dampet spinat og sommer grønt-serveres med nye kartofler, hønse-estragon velouté og årtidens salat
Indbagt svinemørbrad med bacon, salvie, spinat og tørret frugt med sommer grønt, nye kartofler med persille, nye ærter og urter og tomatsauce.
Dessert:
Sommerbær og rabarber som sylt, frisk og saft med crèmet vanilje parfait, sprød citron tuille og hvid chokolade
Hjemmelavet islagkage med jordbær og mørk chokolade hertil marineret friske jordbær og kakao marengs
Mazarinkage med bærcoulis, sommersorbet, hvid chokolade ganache og mandel kiks
_________________________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr. 545,00*
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
El.
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 725,00**
Børn u/12 år ½ pris
* max. 6 timer -** max 8 timer
(min. 15 personer)
1/9 – 16/12
Forretter:
Rimmet laks med dild og fennikel serveres på spæde salater med sennep-honning vinaigrette, rugbrøds crumble og fennikel crudite
Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frisee salat, peberrods creme fraiche og smør ristet rugbrød
Urtemarinerede rejer på bund af salat og ristet landbrød hertil citron mayo, dehydrerede tomater, syltede rødløg, radiser og dild
Hovedretter:
Oksefilet med brændte løg, glaserede rødbeder og puré med ristede kerner serveres med efterårssalat med feta og dressing, ovnbagte smør kartofler med krydderurter og rødvinssauce
Helstegt krondyr kølle marineret i solbær likør med grøntsags pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes rissolles
Oksesteg af Sashi kødkvæg marineret med grov sennep, rosmarin, timian og farin. Serveres med sæsonens kål og løg sautè med bacon, hasselnødder og citron, gratineret kartofler, rucola/spinat salat med peberrodscreme og bordelaise sauce.
Dessert:
Florentiner kurv med 4 slags is, coulis og frugt
Mørk chokolade mousse med sæsonens bær, sprød kiks og krystalliseret hvid chokolade
Rabarber trifli med vanilje creme, havregryn/nødde crumble, flødeskum og krystalliseret hvid chokolade
_________________________________________________________________________
Velkomst
3 retters menu valgt fra ovenstående
Kaffe/the med kransekage
Pris pr. person kr. 545,00*
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
El.
Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand
Natmad
Pris pr. person kr. 725,00**
Børn u/12 år ½ pris
* max. 6 timer -** max 8 timer
Venligst gennemlæs de generelle betingelser.
Øl/vand, kaffe og the med snacks – 2 timer kr. 160,00
Øl/vand, kaffe og the med snacks – 3 timer kr. 215,00
Øl/vand, kaffe og the med snacks og sandwich – 3 timer kr. 275,00
Vi er gerne behjælpelige med bryllupskage fra lokale leverandører.
Kontakt
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Tlf: +45 62 51 46 00
Adresse
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find os