Gourmet

Gourmet hos Hotel Rudkøbing Skudehavn

Se hvad vi tilbyder i vores gourmet menu her på siden. Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du downloade vores selskabskort på knappen nedenunder. 

Gourmet

Forretter:

Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frissesalat, peberrods crème fraiche og rugbrødschips.

Kr. 145,00

Skindstegt laks med pandestegt kammusling, safran beurre blanc, sprød pancetta og variation af ærter.

Kr. 195,00

Ovnbagt havtaskehale med lun vinaigrette lavet på oliven, soltørret tomat og kapers hertil stegt chorizo og kartoffel pure tilsmagt citron, rosmarin og oliven olie.

Kr. 175,00

Stegt hellefisk, salturt, svampe, marineret krebshaler, dampet kål og skummende fiskesauce.

Kr. 175,00

Grillet rødtungefilet serveret med brunet smør sauce mættet med løg, kapers, salt mandler, rejer og hvidvin –  toppet med grøntsagschips og brøndkarse.

Kr. 195,00

Vegetar – filo dejs kurv fyldt med cremet svampe samt grillet asparges og pyntet med juliene fritt.

Kr. 105,00

Hovedretter:

Klassisk beef Wellington

Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelle og butterdej. Serveret med årstidens garniture – serveres med små ristede kartofler og sauce madeira.

Kr. 295,00

Kalvemørbrad

Tournedos af  kalvemørbrad med sæsonens purè, stegte svampe, pommes anna med rosmarin og årstidens grønt – serveres med små ristede kartofler og sauce madeira.

Kr. 325,00

Lamme coulotte

Med hvidløg, timian og rosmarin serveret med rødløgs marmelade, grønne bønner, små bagte tomater,

Små kartofler med mynte vinaigrette og lammeskysauce.

Kr. 275,00

Honning glaseret andebryst

 brændte løg, bagte druer, pommes kroket, syltede brombær og andesauce med cognac.

Kr. 275,00

Pandestegt unghanebryst

Med beder, dampet spinat og årstidens grønt – serveret med nye kartofler, hønse-estragon veloute og årstidens salat.

Kr. 245,00

Krondyrkølle 

Marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant.

Kr. 275,00

Filet af sikahjort

Med rodfrugt puré, stegte bøgehatte, årstidens grøntsager, syltede bær hertil pommes fondant og vildtsauce

Kr.345,00

Wienerschnitzel 

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med smørdampet ærter, braiserede kartofler, wienergarniture og smørsauce. 

Kr.225,00

Vegetar

Tærte af gedeost, spinat, løg, serveret med rodfrugt pure, sød bådkartofler og små bagte tomater samt pestosauce.

Kr. 210,00

Dessert:

Chokolade fondant

Med bær kompot og hvid chokolade parfait.

Kr. 105,00

Citrontærte

Med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel.

Kr. 110,00

Mørk chokolade mousse med sæsonens bær, sprød kiks og krystalliseret hvid chokolade

Kr. 95,00

Dessert tallerken;

brownie, crème brulèe, pavalova, parfait og sorbet.

Kr. 145,00

Ostetallerken

4 slags europæiske oste med oliven, syltet valnødder, tørret frugt og sæsonens kompot serveres med hjemmebagt knækbrød og smør.

Kr. 115,00

Drikkevarer afregnes efter forbrug. 

Menuen skal forudbestilles.

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.