Se hvad vi tilbyder i vores gourmet menu her på siden. Ønsker du at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du downloade vores selskabskort på knappen nedenunder.
Forretter:
Koldrøget andebryst, figen kompot, syltede valnødder, urtesalat og sprød røget bacon.
Kr. 125,00,-
Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frissesalat, peberrods crème fraiche og rugbrødschips.
Kr. 125,00,-
Skindstegt laks med pandestegt kammusling, safran beurre blanc, sprød pancetta og variation af ærter.
Kr. 175,00,-
Ovnbagt havtaskehale med lun vinaigrette lavet på oliven, soltørret tomat og kapers hertil stegt chorizo og kartoffel pure tilsmagt citron, rosmarin og oliven olie.
Kr. 175,00,-
Varmrøget laks med rygeostcreme, spæde salater, pesto sauce, friteret kapers og rugbrøds crumble.
Kr. 135,00,-
Stegt hellefisk, salturt, svampe, marineret krebshaler, dampet kål og skummende fiskesauce.
Kr. 175,00,-
Grillet rødtungefilet serveret med brunet smør sauce mættet med løg, kapers, salt mandler, rejer og hvidvin – toppet med grøntsagschips og brøndkarse
Kr. 155,00,-
Vegetar – filo dejs kurv fyldt med cremet svampe samt grillet asparges og pyntet med juliene fritt.
Kr. 105,00,-
Hovedretter:
Klassisk beef Wellington
Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelle og butterdej. Serveret med årstidens garniture, små ristede kartofler og sauce madeira.
Kr. 265,00,-
Kalvemørbrad
Med svampe crust, rodfrugt pure, ratatouille, kartoffel kroketter og rødvinssauce.
Kr. 265,00,-
Lamme coulotte
Med hvidløg, timian og rosmarin serveret med rødløgs marmelade, grønne bønner, små bagte tomater,
Små kartofler med mynte vinaigrette og lammeskysauce.
Kr. 265,00,-
Honning glaseret andebryst
Med brændte løg, bagte druer, pommes dauphine, syltede brombær og andesauce med cognac.
Kr. 265,00,-
Pandestegt perlehønebryst
Serveres på beluga linser med spanskpølse, røget paprika og grønne bønner hertil patatas bravas med spicy aioli og lys veloute sauce
Kr. 245,00,-
Krondyr medaljoner
Marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant
Kr. 265,00,-
Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår
Serveret med smørdampet ærter, brassede kartofler, wienergarniture og smør sauce
Kr. 225,00,-
Tournedos rossini
Tournedos af oksemørbrad serveret på ristet brioche brød, stegt foie gras, smørdampet spinat selvfølgelig toppet med frisk revet sort trøffel. Hertil madeira og trøffel sauce og urte kartofler
Kr. 395,00,-
Vegetar
Tærte af gedeost, spinat, løg, serveret med rodfrugt pure, sød bådkartofler og små bagte tomater samt pestosauce
Kr. 210,00,-
Dessert:
Chokolade fondant
Med bær kompot og hvid chokolade parfait
Kr. 95,00,-
Citrontærte
Med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel
Kr. 105,00,-
Rabarber crumble
Med hasselnødder serveret med bourbon vanilje is og lun creme anglaise
Kr. 95,00,-
Vanilje og citron pocheret æbler
Med hjemmerørt vaniljecreme, æble granitè, karamel sauce, æblechips og syltet brombær
Kr. 95,00,-
Sprøde kiks fyldt
Med creme, chokolade mousse, pyntet med friske bær og frugt sauce.
Kr. 95,00,-
Dessert tallerken;
brownie, crème brulèe, pavalova, parfait og sorbet
Kr. 125,00,-
Ostetallerken
4 slags europæiske oste med oliven, syltet valnødder, tørret frugt og sæsonens kompot serveres med hjemmebagt knækbrød og smør
Kr. 115,00,-
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Menuen skal forudbestilles.
Venligst gennemlæs de generelle betingelser.
Contact
Mail: info@rudkobingskudehavn.dk
Phone: +45 62 51 46 00
Address
Skudehavnen 21
DK-5900 Rudkøbing, Danmark
Cvr. Nr. 21939145
Hotel Rudkøbing Skudehavn I/S
Links
Find us