• Dansk
  • English
  • Deutsch

Sommermenu

(min. 15 personer)

1/5 – 30/9

Forretter:

Skudehavnens stjerneskud— stegt og dampet fiskefilet med dressing, rejer, grillet asparges og sommerens sprøde grøntsager.

Bagt laks på fennikel, spinat og dild salat med citronmayo rugbrødschips og friske urter.

Serrano skinke på ristet surdejs brød, rucola salat, bagte tomater, salt mandler, pesto og mozzarella ost.

Sommersalat vendt i dressing med unghane bryst, sprød bacon, croutoner og syltet grøn tomat.

 

Hovedretter:

Oksefilet med grillet sommerløg, ristede champignon, små bagte tomater, rødvinssauce, bearnaise- sauce, sommersalat og smørstegte kartofler.

Lammekølle marineret i hvidløg og rosmarin med ratatouille(fransk inspireret grønsagsret bagt i tomatsauce) serveret med nye kartofler med mynte vinaigrette, græsk salat med tzaziki dressing og lammesauce med honning.

Indbagt svinemørbrad med bacon og salvie med sommer grønt, nye kartofler med persille, nye ærter og ærteskud urter og tomat sauce.

Perlehøne bryst med sommer beder, spinat, små gulerødder, nye kartofler, lys fond og sommer salat.

 

Dessert:

Sommerbær og rabarber som sylt, frisk og saft med crèmet vanilje parfait, sprød citron tuille og hvid chokolade.

Hjemmelavet islagkage med jordbær og mørk chokolade hertil marineret friske jordbær og kakao marengs.

Mazarinkage med bærcoulis, sommersorbet, hvid chokolade ganache og mandel kiks

_________________________________________________________________________

Velkomst

3 retters menu valgt fra ovenstående

Kaffe/the med kransekage

Pris pr. person kr. 495,00*

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

El.

Inkl. husets vine ad libitum, portvin til desserten samt øl og vand

Natmad 1

Pris pr. person kr. 695,00**

Børn u/12 år ½ pris

* max. 6 timer -** max 8 timer

Venligst gennemlæs de generelle betingelser.