• Dansk
  • English
  • Deutsch

Atenmenu.

Forretter

Rejecocktail                                                                        135,-

Klassisk rejecocktail med salat, friske asparges, cocktail dressing – brød og smør

 

Cremet aspargessuppe(vegetar)                                        95,-

Cremet hvid aspargessuppe med friske asparges og sprødt – brød og smør

 

 Hovedretter

Wienerschnitzel                                                                  225,-

Klassisk wienerschnitzel af kalve inderlår, serveres med pandestegte kartofler, smørdampede ærter, smørsauce og wienerdreng

 

Skudehavnens burger                                                       149,-

Burger med bøf, gouda ost, salat, tomat, dressing, bacon, syltede agurker og løg – serveres med hjemmelavet pommes frites og aioli

 

Steak sandwich                                                                 179,-

Steak sandwich af oksemørbrad, serveres i rustik bolle med krydder mayo, soltørret tomat, løg relish og salater – serveres med hjemmelavet pommes frites og ailoi

 

Perlehønebryst                                                                   225,-

Stegt perlehøne med sæsonens grønt, syltede rabarber og stikkelsbær – serveres med cremet hønse veloute tilsmagt estragon og danske nye kartofler

 

Tagliatelle pasta(vegetar)                                                  165,-

Frisk tagliatelle pasta med hjemmelavet tomatsauce, spinat og sæsonens grønt – serveres med hvidløgs crouton

 

Fisk

Hel ovnbagt ørred                                                              215,-

Hel ørred bagt i ovn med sommer grønt, sauce med hvidvin, smør, citron, skalotteløg, kapers, ristede mandler og rejer – serveres med danske nye kartofler og grillet citron

 

Skudehavnens stjerneskud                                              165,-

2 panrede fiskefileter, rejer, røget laks, friske asparges og hjemmelevet cocktail dressing – serveres på ristet brød

 

 

 

 

Desserter

Rabarber mazarinkage                                                      85,-

Rabarber kage med syltede rabarber, hvid chokolade og rabarber sorbet

 

Creme bruleé                                                                      85,-

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

 

Oste tallerken                    1 person 105,-/2 personer 195,-

4 slags oste fra ind og udland med, syltede nødder, oliven, tørret frugt – serveres med hjemmebagt knækbrød og smør

 

Kaffe og kransekage                                                         60,-

 

Irish Coffee 3cl                                                                   60,-

 

 

Sommermenu

Forret

Varmrøget ørredfilet

Varmrøget ørredfilet med cremet fynsk rygeost tilsmagt honning, rugbrødschips, syltede grønne tomater og radiser – brød og smør

 Hovedret

 Oksemørbrad 200g.

Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og karamelliseret løg pure – serveres med madagasker pebersauce og hjemmelavet pommes frites eller danske nye kartofler

 Dessert

Rabarber mazarinkage

Rabarberkage med syltede rabarber, hvid chokolade og rabarber sorbet

Eller

 Creme bruleé

Klassisk creme bruleé med friske bær, citron tuille og sorbet

 2 retter 345,-

3 retter 405,-