• Dansk
  • English
  • Deutsch

Bland selv Gourmet

(min. 10 personer)

Forretter:

Koldrøget andebryst, figen kompot, syltede valnødder, urtesalat og sprød røget bacon.

Kr. 125,00

Røget dyrekølle med syltede rødløg, urtepesto, frissesalat, peberrods crème fraiche og rugbrødschips.

Kr. 125,00

Skindstegt laks med pandestegt kammusling, safran beurre blanc, sprød pancetta og variation af ærter.

Kr. 175,00

Ovnbagt havtaskehale med lun vinaigrette lavet på oliven, soltørret tomat og kapers hertil stegt chorizo og kartoffel pure tilsmagt citron, rosmarin og oliven olie.

Kr. 175,00

Varmrøget laks med rygeostcreme, spæde salater, pesto sauce, friteret kapers og rugbrøds crumble.

Kr. 135,00

Stegt hellefisk, salturt, svampe, marineret krebshaler, dampet kål og skummende fiskesauce.

Kr. 175,00

Grillet rødtungefilet serveret med brunet smør sauce mættet med løg, kapers, salt mandler, rejer og hvidvin –  toppet med grøntsagschips og brøndkarse

Kr. 155,00

Vegetar – filo dejs kurv fyldt med cremet svampe samt grillet asparges og pyntet med juliene fritt.

Kr. 105,00

Hovedretter:

Klassisk beef Wellington – Indbagt oksemørbrad med lufttørret skinke, champignon duxelle og butterdej. Serveret med årstidens garniture, små ristede kartofler og sauce madeira.

Kr. 265,00

Kalvemørbrad med svampe crust, rodfrugt pure, ratatouille, kartoffel kroketter og rødvinssauce.

Kr. 265,00

Lamme coulotte med hvidløg, timian og rosmarin serveret med rødløgs marmelade, grønne bønner, små bagte tomater,

Små kartofler med mynte vinaigrette og lammeskysauce.

Kr. 265,00

Honning glaseret andebryst, brændte løg, bagte druer, pommes dauphine, syltede brombær og andesauce med cognac.

Kr. 265,00

Pandestegt perlehønebryst serveres på beluga linser med spanskpølse, røget paprika og grønne bønner hertil patatas bravas med spicy aioli og lys veloute sauce.

Kr. 245,00

Krondyr medaljoner marineret i solbær likør med pastinak pure, braiserede gulerødder, sæsonens svamp hertil portvin, kirsebær og valnød sauce og pommes fondant.

Kr. 265,00

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med smørdampet ærter, brassede kartofler, wienergarniture og smør sauce.

Kr. 225,00

Tournedos rossini – tournedos af oksemørbrad serveret på ristet brioche brød, stegt foie gras, smørdampet spinat selvfølgelig toppet med frisk revet sort trøffel. Hertil madeira og trøffel sauce og urte kartofler

Kr. 395,00

Vegetar – tærte af gedeost, spinat, løg, serveret med rodfrugt pure, sød bådkartofler og små bagte tomater samt pestosauce.

Kr. 210,00

Dessert:

Chokolade fondant med bær kompot og hvid chokolade parfait.

Kr. 95,00

Citrontærte med ristet skumfidus, sæsonens bær, hvid chokolade parfait og sprød karamel.

Kr. 105,00

Rabarber crumble med hasselnødder serveret med bourbon vanilje is og lun creme anglaise.

Kr. 95,00

Vanilje og citron pocheret æbler med hjemmerørt vaniljecreme, æble granitè, karamel sauce, æblechips og syltet brombær.

Kr. 95,00

Sprøde kiks fyldt med creme, chokolade mousse pyntet  med friske bær og frugt sauce.

Kr. 95,00

Dessert tallerken; brownie, crème brulèe, pavalova, parfait og sorbet.

Kr. 125,00

Ostetallerken – 4 slags europæiske oste med oliven, syltet valnødder, tørret frugt og sæsonens kompot serveres med     hjemmebagt knækbrød og smør

Kr. 115,00

Drikkevarer afregnes efter forbrug. Menuen skal forudbestilles.