• Dansk
  • English
  • Deutsch

“Bland selv Gourmet”

Selskab eller bare en hyggelig aften…..


Min. 10 personer


Forret:
Koldrøget andebryst på sprød salat med stikkelsbær kompot, syltede valnødder og bacon knas.
Kr. 125,-
Bresaola ( italiensk lufttørret okse inderlår)syltet mozzarella, toast med tomat og løg – pyntet af med pesto. Kr. 125,-

Røget dyrekølle med æble peberrod, pære salat og tørret frugt.
Kr. 125,-
Skudehavnens indbagte unghane consomme (klar suppe) med unghane, østershatte, grøntsags jullien, vagtel æg og butterdejs låg.
Kr. 115,-

Pandestegt kammuslinger, skind stegt laks anrettet med ærtepure, safran risotto og sprød pancetta.
Kr. 175,-
Ovnbagt havtakse hale, glaseret rødbeder i balsamico eddike, søasparges, serano skinke og citron burre fondue.
Kr. 165,-
Skindstegt hellefisk filet, krabbe bisque med krebshaler, spinat- sautè, hollandaise sauce og sprøde chips af sødekartoffel.
Kr. 175,-
Koldrøget torsk, toast med rygeost salat, sprød bacon, friske asparges, tomat salsa og blødkogt æg.
Kr. 135,-
Grillet rødtunge filet med kapers, skalotteløg, mandler, rejer, smør og hvidvin. Serveres med brøndkarse og grøntsags jullien fritt.
Kr. 165,-
Vegetar – Bagt gedeost i filodej, marineret svampe og soltørrede tomater – anrettet på rucolasalat.
Kr. 105,-

 

Hovedret:
Klassisk Beef Wellington – indbagt oksemørbrad pakket i lufttørret skinke, champignon duxelles og butterdej. Serveres med grillet grøntsager, små pommes rissoles og madeiradauce.
Kr. 255,-
Kalvebørbrad med brisler, knold serreri, edame bønner, svampe, pommes sautè og sherry kalve jus.
Kr. 265,-
Noisette af lam – fyldt lammeryg med spinat, abrikos og pinjekerne. Serveres med grønne asparges, nye kartofler og let lammesauce med ribs.
Kr. 265,-
Honningglaseret andebryst med æble peberrod, skalotteløg, ristet blomkål, søde kartofler og sauce med cognac og brombær.
Kr. 245,-
Perlehøne bryst fyldt med soltørret tomater, oliven og krydderurter. Serveret med linser, stegte svampe, bagt kartoffelmos og mild grøn pebersauce.
Kr. 225,-

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår, pandestegte kartofler, smørdampet ærter, wiener garniture, smør- og skysauce.
Kr. 225,-
Okse tournedos med ristede champignon, løg kompot, små bagte tomater, grønne asparges i bacon svøb, hjemmeskåret pommes, bearnaise sauce og rødvinssauce.
Kr. 255,00
Krondyr filet med røget salt, ristet kastanje, pommes Anna, pure af skorzoner rødder, sprød kål og portvins sauce.
Kr. 275,00
Lammeculotte marineret i hvidløg, timian og rosmarin. Serveres med rødløgs marmelade, grønne bønner i spæk, små bagte tomater, mint- og lamme sauce og rodfrugt chips.
Kr. 245,00
Vegetar – Mozzarella, spinat og rødløgs tærte, mos af moskusgræskar, hjemmeskåret pommes frites og salat med kerner, nødder, bær og tomat coulis.
Kr. 195,00


Dessert:
Key lime Pie – Skudehavnens key lime tærte med marengs og serveret med hjemmelavet pekan is.
Kr. 95,-
Dessert anretning; brownie, creme brulee, hjemmelavet parfait, mini pavlova, frugt og sorbet.
Kr. 125,-
Chokolade fondant med bær kompot, appelsin sorbet og hvid chokolade parfait.
Kr. 95,-
Skudehavnens rubinsteiner kage med vandbakkelser.
Kr. 95,-
Citrontærte og limefromage serveret med kirsebær kompot og sprød kiks.
Kr. 85,-
Medalje (mørdej) fyldet med creme og friske bær og serveret med mørk chokolade mousse.
Kr. 95,-
Eton Mess – klassisk trifli med margens, bær, fløde og parfait.
Kr. 75,-
Mini Cheesecake – mini chokolade fondant – mini florentiner kurv med is og sorbet.
Kr. 105,-
4 salgs ost – syltede valnødder, tørrede frugt, hjemmelavet knækbrød og smør
Kr. 105,-
Æble crumble med nødder og rosiner, cider pocheret pære, creme anglaise og calvados is med tørret frugt.
Kr. 105,00

Sammensæt selv menuen, bestil drikkevarer efter behov og afregn efter forbrug.

Ovenstående menuer skal forudbestilles.