• Dansk
  • English
  • Deutsch

Busmenu

Forret:

Aspargessuppe med kødboller. Klar suppe med boller og urter. 2 tarteletter med høns i asparges. Hønsesalat på ananasring med bacon. Tunmousse på salat med dressing.

Hovedret:

Karbonader med kartofler, stuvede grøntsager og rødbeder. Dansk bøf med løg, kartofler, rødbeder og sauce. Flæskesteg med rødkål, surt, kartofler og sauce. Gammeldags kyllingesteg med agurkesalat, kartofler, gulerødder og sauce. Skinkesnitzel med kartofler, ærter og skysauce. Kalvesteg med 3 slags grøntsager, kartofler og sauce*.

Dessert:

Frugttærte med is. Blandet is med frugter. Æblekage.

2 retter kr. 155,00 3 retter kr. 185,00

chaufør uden beregning ved min. 25 betalende kuverter.

* tillæg kr. 30,00 pr. person.

Min. 25 personer. Endeligt antal 2 dage før.